| Mayyyyyy a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Am vrut sa va mai pun aceasta intrebare dar nu m-am gandit cum sa o formulez! Eu sunt genul de persoana! Tacuta, trista mai mereu, nu-mi place sa ies mai mereu cu colegii sau prietenii! sunt mereu nu bine dispusa! sunt ciudata si cam tocilara! asta e felul meu! Nu-mi place sa ma distrez urasc sa fac asta! sa ies cu prietenii sa ma duc la un suc! chestii de genul! Nu am prieteni! Multi m-au intrebat:de ce nu ma schimb? Dar le-am sus ca-mi place foarte mult asa si nu cred ca trebuie sa ma schimb! Voi ce parere aveti? dau funda celui mai bun sfat! multumesc! va rog help me! Voi ce credeti ca din cauza felului meu nu am prieteni cum au restul colegilor\colegelor! va rog ajutati-ma!
P S tongueot spune ca am 14 ani si cateva luni!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Stai linistita, asa eram si eu...pana la urma o sa gasesti prieteni cu care sa te distrezi in felu tau,nu i rau nimic in asta ca nu esti genu,sa iesi sa bei,sa ti faci de cap cu baietii, discoteci, etcdaca tu nu te simti bine in cercu celor pusi pe distractie atunci mai bine stai frumos acasa si citesti o carte

| teiube a răspuns:

NU cred ca ai vreo problema si eu sunt cam la fel nici eu nu am prieteni si mie imi place sa invat la liceul meu sunt premianta de 2 ani de zile si presedinte de clasa si am cea mai mare medie si nu vreau sa ma schimb pentru ca asa vrea nu stiu cine mai bine asa decat sa fi o pipita care umbla prin cluburi si face tot felul de prodti si fara creier. dupa parerea mea daca tu nu vrei sa te schimbi daca tu te simnti bine e ok nu trebuie sa te schimbi pentru ca asa vrea cineva sau ca sa faci pe plac la cineva cine te place te place si asa sint te iubeste te iubeste si tocilara si dimineata si in tot restul zilei astia sunt prietenii adevarati pup

| Vanity a răspuns:

Asa sunt si eu, o fire mai linistita. Dar totusi cred ca tu esti asa din cauza faptului ca nu ai incredere destula in tine. Poate vorbim mai multe prin mesaje...

| mimikafrumusika a răspuns:

Eu am 13 si sunt la fel ca tine.Perfer sa stau in casa si sa-ti raspund la intrebare decat sa ies cu prietenii.