anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Chiar. nu stiu cum sa abordez problema.
In urma cu o saptamanacryingO prietena de-a(silvia) mea a aflat ca tatal ei a murit intr-un accident. A fost distrusa.Era foarte razgaita si iubita de tatal sau, dar si de mama sa. A fost un copil dorit deoarece mama sa a avut mai multe pierderi de sarcina si chiar avorturi. Tatal ei avea un salariu mare si ii indeplinea fiecare pofta.Problema e ca cu o zi in urma sa afle veste o verisoara d-a ei m-a amenintat spunandu-mi sa nu ma mai cert cu noua prietena a silviei ca o voi incurca. Andiana ( pr silviei) ear de fata la amenintari si zicea ca nu ea a pus-o sa se ia de mine ci silvia) {lucru care m-a uitit pentru ca am fost prietena cu verisoara ei si chiar ma ajutase sa rezolv niste probleme, dar brusc sa intors contar mea pentru simplu fapt ca ma iau la cearta am des cu adriana, din simplu fapt ca n-o suport deoarece umbla cu rromi si a prostit-o si pe silvia.)

Ma rog. pentru silvia au fost toate astea.Am fost alaturi de ea mai multa decat adriana si chiar, am vizitat-o cu cateva zile in urma si am mers in oras si ne-am "distrat" daca pot spune asa.Am vrut sa-i ridic moralul dupa atata plans si nopti nedormite.Nu mi-a zis nimic de varasa dar nici eu nu am adus in discutie mica problema).
Doamna noastra (comuna0 de pregatire m-a rugat s-o indepartez pe silvia de adriana pentru ca a observat ce comportament are aceasta si de influientarea ei asupra silviei si a spus ca si ea ma va ajuta.

Chiar vreau s-o ajut. E un moment important in viata ei si se afla in fata a 2 rascruci:
1.calea prin care isi va distruge viata cu golani tigari baieti etc indrumata de adriana
2.Calea prin care devine mai puternica si lupta pentru visele ei indrumata de mine de doamna meditatoare ( care ne este si buna pr. o adev mama) si de pr noastre.( daca va intrebati ce sa intampalt cu mama silviei si dc nu ea ia aceste decizii aflati ac este distrusa si ca munceste 24 din 24 pentru a acoperi inprumuturile si datoriile.deke nu o poate supraveghea)
Ea poate fi influientata in rau, imi este frica sa-i spun ce cred pe fata silviei pentru ca poate interpreta gresit ( ca incerc s-o indepartez de adriana) si ma poate spune lu varasa sa-mi creeze probleme.)

Vreau s-o ajut. dar mi-e frica ca nu ma va lasa!

Ce sa fac?

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| An0nYmA a răspuns:

Încearca sa stai mai mult cu Silvia,sa afli cum se simte ce gandeste,poate fi deprimata,vrea sa gasesca un refugiu,ajut-o sa-l gasesca in tine, fi alaturi de ea mai mult ca oricand, iar adriana prefa-te ca esti cea mai buna prietena a ei pana o indepartezi pe silvia de ea!