anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi! Fara misto! De cateva zile incoace mama mea tot urla ca disperata la mine.Daca fac o mica greseala minora zice ca sa nu urlu la ea ca daca urla ea /... tipa la mine din nimic si daca fac o greseala si vreau sa ii explic incepe sa zica ca sa nu vb ca si cu colegii mei(rastit,adica) nu ma lasa sa termin cuvantul, si cand vreau sa imi cer scuze abia daca ma iarta ca zice ca asa o sa fac si maine si poimaine si tot asa.Va rog nu faceti misto de mine.Chiar o iubesc pe mama dar cateodata nu o pot intelege crying

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poţi încerca să o ignori când ţipă. Cel puţin, eu aşa fac. După ce urlă vreo jumătate de oră la mine şi vede că nu o bag în seama şi că nu zic nimic, pleacă. Părinţii sunt destul de uşor de controlat.

| Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Pfff, poate mama ta trece printr-o perioada complicata si tu nu stii de acest lucru. cand o vezi ca este mai bine dispusa, intreab-o de ce se comporta asa si de ce tipa intruna la tine... daca are legatura cu colegii tai, poate ca a vazut ceva bizar la ei.

| lorelore a răspuns:

Te inteleg...nu e de gluma fiecare copil o pateste.si eu am patit-o.te-ai gandit ca poate e stressata sau nervoasa din alt motiv si isi varsa nervii pe tine? incearca ca atunci cand tipa incearca sa nu spui nimic si sa ii faci pe plac.nu incerca sa ridici si tu tonul s-ar putea sa se enerveze si mai tare lasa dupa ea si o sa vezi ca o sa fie altfel la fel faceam si eu cu mama daca nu faceam curatenie nu era bine daca faceam tot nu era pe placul ei intelegi chestii de genu greseala mea era ca si eu ii intorceam vb cateodata si de aceea aveam probleeme erau momente cand nu vorbeam cu ea cate o luna.acum ne intelegem fff bine te sfatuiesc sa o intelegi si sa incerci sa nu-i spui nimic cand e nervoasa..bafta iti doresc numai bine sper sa reusesti