| Iusss a întrebat:

va rog, ajutati-ma!happy Cum pot descarca melodii care le am in calculator in telefon prin cablu USB? Nu stiu cum se face!sad Dau funditaaa daca ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| RzVq a răspuns:

Uite se introduce cablul in spatele unitati centrale (partea mai mare) si cealalta parte in telefon dupa accea un "My Computer" trebuie sa iti apara un un hard-disk dai si tu niste refreshuri si dupa ce a aparut intri in el si o sa ai niste foldere care le ai si in telefon si copiezi melodiile intr-un folder...
Bafta!
Ps:eu pun pe card adica bag cardul intr-un adaptor si in bag in laptop poate are si pc tau un slot pentru asa ceva daca e model mai nou daca nu iti trebuie un cititor de carduti dar merge si prin usb. big grin
Daca intampini problema sau ceva ma anunti.

| Iusss explică (pentru RzVq):

Da, am probleme!
Introduc cablul de date si imi apare un patrat micut unde scrie "Join me", iar apoi imi apare numele telefonului meu si se incarca o chestie. Dupa aia apare o pagina unde scrie intr-o parte My Computer si niste chestii. Am incercat sa caut melodia dar nu am reusit. De aici nu stiu ce sa mai fac.Si apropo, un My Computer nu am niciun hard-disk!

1 răspuns: