Buna!
deci nu e bine ca nu ai mai vb cu prietena ta, ea a fost cu tine mult timp, nu doar o luna, sun-o din nou, mai iesiti la un suc, pe afara
am inteles ca ti-e draga verisoara ta , dar nu trebuie sa plangi asa mult ca a plecat , puteti vorbii pe mess, la telefon
si daca cineva te jigneste sau ai o problema de genul asta, cerei sfaturi prietenei tale, sigur o sa te inteleaga si o sa te sprijine
sper ca te'am ajutat!
Pai nu ai ce face .
Cat de greu ar fi trebuie sa treci peste, daca ai filmulete cu voi impreuna sau poze cu voi din luna asta, fa-ti un filmulet scurt cu o melodie draguta sau chiar poate una care sti ca-i place ei si asa iti vei aduce mereu aminte de luna asta petrecuta cu ea
Si in legatura cu prietena ta cea mai buna. Incearca sa iesi din nou cu ea afara si toate cele, asa o sa mai uiti de verisoara ta
Succes! ^-^
Pai,gandeste-te la clipele frumoase petrecute impreuna:* si gandeste-te ca va veni iar nu e un final de poveste, sunt sigura ca vei trece peste, si o prietena de-a mea pleaca in 1 septembrie in Germania si mie mi se intampla la fel, dar imi voi amintii cu drag de ea pana cand va veni inapoi:-x crede-ma ca vei trece peste iti doresc bafta