| LOADING █████████99% a întrebat:

Buna!
va rog ajutati-ma
o prietena apropiata mi-a spus ca vecinul sau vrea sa stea cu mine, el este un baiat destul de popular si dragut
eu una nu sunt sigura ca se uita la mine chiar daca prietena mea mi-a trimis si arhiva, unde ar fi fost totul destul de clar, si mi-a spus ca au vorbit si fata in fata
dar de cateva zile(cam de cand a inceput vacanta)se uita la mine lung si imi zambestelaughing... ce sa zic, ii zambesc si eu inapoi
va rog ajutati-ma, credeti ca ma place cu adevarat sau este doar o gluma proasta din partea prietenei mele?
p. s. daca vreti sa raspundeti la "misto" mai bine nu raspundeti

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el pe mess thinking sa purtati o discutie obisnuita.si prin absurd ai putea sa il intrebi cum sta cu fetelebatting eyelashes. daca iti va spune ca place pe cineva dar nu stie daca si acea pers simte ceva pentru el. Ar trebuii sa insisti intrebandu`l. Daca tu o cunosti pe acea persoana. Daca il iei pe ocolite Fi sigura ca se va simti obligat sa iti spuna el singur. Nu trebuie sa ii arati ca il plaki ca sa afli daca el simte ceva pentru tine Trebuie doar sa iei problema usor si sa il storci putin de informatii dar fara sa trezesti banuieli big grin. Incearca>big grin

3 răspunsuri:
| darkeyes a răspuns:

Dupa parerea mea nu cred ca e o gluma proasta din partea ei. Daca iti este prietena de ce ar face o gluma proasta. Oricum daca si tie iti place de el ar trebui sa vorbesti cu el, sa luati legatura.Insa nu ii arata din prima ca il placi, ca poate fi vorba si de o gluma proasta. Daca vezi ca sentimentele baiatului sunt sincere ...atunci multa baftahappy
Bye:*

| ღAnamariaღ a răspuns:

Daca vezi ca sentimentele baiatului sunt sincere si umbla non-stop dupa tine incearca sa ai ceva cu el! Ok? Multa Bafta! :*

| ioana_6383 a răspuns:

Poate prietena ta a glumit sa-ti vada reactia mai bine vorbeste cu ea despre asta si intreab-o daca a vorbit serios