| vrajitoarea_1628 a întrebat:

va rog ajutati-ma si pe mine spunandu-mi cum se comporta baietii cand le place de o fata? va rog mult sa ma ajutati cu cat mai multe parerikiss

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sta tot timpul prin preajma ta, are grija de tine, nu face glume proaste pe seama ta, este interesat daca ai nevoie de ceva, incearca sa ramana singur cu tine, iti face complimente, cauta deseori sa te atinga(nu ma refer la pipaieli) ci doar o suvita de par sau sa-ti atinga bratul, ca "din greseala", iti urmareste atent gesturile... Daca te place cu adevarat, s-ar putea sa observi cateva din ce am scris eu mai sus. Daca nu, daca vrea doar sa te bage la el in pat, atunci nu se mai oboseste...trece la actiune. Unii te abordeaza direct, punandu-ti o intrebare care pe mine ma scoate din sarite:"Te pretezi?"

2 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Cand ii palce de tine un baiat face ORICE ca sa te f. á.
Uni fac ca toti draci, alti sunt linistiti. dar toti au un singur scop, ti-am spus mai suswinking

| maryana5 a răspuns:

Cei mai multi care nu sunt timizi: se dau la tine si exact cum a spus @bunny iar altii poate nu au intentii serioase... oricum ai gandi thinking tot trebuie sa fii atenta la dubosii astia worried
xoxo, mary peace sign