Daca il iubesti asa de mult asculta-l sa vezi ce are de zis.Poate a fost o aventura si pana nu mai repeta acea tampenie mai da-i o sansa. Exista o vorba"e rau cu rau dar mai rau fara rau!"Si...e frumos sa iubesti,dar o sa mai iubesti si pe altii in viata asta. Daca nu e totul cum vrei tu, rezista, viata merge inainte! Bafta sa va impacati!
Hm, chiar ca e ceva foarte trist
Ceea ce trebuie sa faci e sa iti asculti inima
Daca esti o persoana orgolioasa, cu siguranta nu il vei ierta...
Dar daca nu esti, poate ar trebui sa ii mai dai o sansa...
Il iubesti, si cred ca merita o a doua sansa...
Si nu uita: Ascultati inima!
Crezi ca noi nu am trecut prin ceea ce treci tu? Fii optimista, incearca sa il asculti si pe el poate ca de la el auzi ceva care sa te faca sa iei o decizie; nu e exclus ca el sa te fii inselat dar nici ca prietenii tai sa te fii mintit; daca ajungi la concluzia ca te-a inselat sfatul meu e sa nu-l ierti dar daca ceva in adancul sufletului te indeamna sa il ierti, macar pedepseste-l intr-un fel si mai fierbe-l un pic pana cand ii mai acorzi o sansa; dar macar acorda-i sansa de a-ti explica pentru ca fiecare om are dreptul sa spuna ceva; Curaj caci in viata ai sa treci prin multe situatii ca aceasta!
Bai fii atenta. incearca sa il asculti sa vezi ce zice si... daca te iubeste va face orice sa intelegi ce s-a intamplat de fapt. Daca nu te iubea spunea "da asa este" si ramanea cu fata aia. deci intalniti-va in parc si vorbiti. fi-ti fericiti! viata e scurta nu merita sa fii trista cat traiesti. iesi cu el si vorbiti.bafta. sper sa va impacati