Pff eu zic ca poate atunci cand tea inselat a fost luat de vadl o scapare de moment tear fi vrut pe tine acolo dar daca nu s-a putut. eu zic sa ai incredere in el > si baii :O trebuie sa te aranjezi tot timpu :X eu zic sa-ti faci o schimbate radicala astfel se va reindragosti de tine si nu va avea nici un dubiu ca ce are acasa e cel mai bun :X
Eu cred ca daca se uita la aspectul fizic nu e un tip de treaba. Asta dupa parerea dar daca il iubesti da=i pe plac dar si el sa iti fac tie pe plac...Un sfat ca de la FEMEIE LA FEMEIE
Esti foarte geloasa, si asta il deranjeaza.Il controlezi prea mult,mi se are penibil ca trebuie sa iti ceara tie voie sa mearga cu baietii undeva, e liber, lasa-i si tu putin spatiu.Aranjeaza-te,dar nu tocuri,nu ca o pitipoanca, Machiaza-te simplu, nu te schimba foarte mult.
Ms mult la toti.
la ccriss i-am dat funda pentru ca ea a fost prima si a dat mai detaliat
Ms mult la toate
ILB totusi conteaza si parerea mea cand e vb se plece pentru ca e ceva normal zic eu adica eu ii cer lui parerea cand plec undeva:*oricum mersi si mai ast raspunsurii:*:*Multumesc!
Nu stiu,eu nu fac asa cu prietenul,adica,imi spune ca pleaca undeva, si eu la fel, dar nu ne cerem voie reciproc . Asta mi se pare lipsa de incredere intr-o relatie.