| Strwberrs a întrebat:

Buna! Va rog ajutor! Deci este un baiat pe care il plac si suntem "impreuna" si eu sunt la o alta scoala din orasul in care traim si el e la o alta scoala... Vrem sa ne intalnim in vara ca sa mergem in parc si sa ne luam inghetata etc. Nu putem merge iarna sau primavara ca pe mine nu ma lasa parintii ca cica e frig. Si el imi trimite inimi si eu ii trimit inimi dar uneori simt ca nu il iubesc dar uneori simt ca il iubesc foarte mult si ca de abia astept sa ne intalnim la vara si sa mancam inghetata si altele. Ce sa fac? E complicat... el e mai uratel de fel si nu stiu daca e din cauza asta neaparat si eu sunt noua la scoala asta la care m-am mutat si plac un baiat si cred ca si el ma place si de aia nu vreau sa imi fac multe sperante si chestii. Nu vreau sa il ranesc nici pe baiatul cu care sunt "impreuna", i-am dat block momentan ca imi trimite multe inimi si uneori ii mai zic minciuni ca sa scap. Va rog help ca e complicat. Fara hieroglife de alea cu hate si de nedescifrat.

13 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Cati ani ai in primul rand?

| Strwberrs explică (pentru aditimus):

Nu inteleg rostul acestei intrebari lol...am 12 ani daca te ajuta cu ceva.

| aditimus a răspuns (pentru Strwberrs):

12 ani si deja ai ganduri de iubit.
Nici macar capacitatea nu ai dat-o...
Ca sa nu vorbesc de buletin...
Ai rabdare toate in viata or sa apara atunci cand nu te astepti pana atunci citeste dar nu aici sau pe Tiktok.

In loc sa judeci persoanele dupa varsta, mai bine ajuta oamenii, ca de aia e TPU, nu sa imi explici ce pot si ce nu pot sa fac la varsta mea.

Totusi ai 12 ani indiferent de judecata sau nu mai bine ceri un sfat parintilor in primul rand sau unu preot si apoi noua...

| aditimus a răspuns (pentru aditimus):

Multumesc de evaluare.

Cu placere! ????????????

Cu siguranta cand ai facut contul aici ai cerut acordul parintilor?

Poti sa te opresti? Te comporti ca un copil de 6 ani sa imi dai raspunsurile ca fiind eronant si nefolositor... in loc sa iti pierzi timpul cu tampenii de astea; mai bine invata alfabetul.

Obligaţii la înregistrare

Este interzisa inscrierea minorilor cu varsta sub 12 ani. Pentru minorii cuprinsi intre 12 si 16 ani (neimpliniti), TPU.ro solicita acordul parintilor/tutorelui in vederea inscrierii.
Utilizatorul are obligaţia de a furniza informaţii reale şi complete despre persoana sa atunci când completează formularul de înregistrare pe portal, la crearea unui cont de membru pe portal şi la accesarea serviciilor. În cazul în care există suspiciunea că aceste informaţii nu sunt reale, administratorul îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorului respectiv la serviciile de pe portal. Restricţionarea accesului poate însemna ştergerea contului şi a tuturor informaţiilor pe care acesta le conţine, ştergerea opţiunilor definite şi înterzicerea accesului la toate serviciile.
De asemenea, utilizatorul îşi asumă întreaga răspundere civilă şi penală pentru informaţiile pe care le transmite sau le publica pe portal. FreeRoad SRL nu are şi nu poate avea nici o responsabilitate juridica faţă de informaţiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii portalului.

| Violleta2022 a răspuns:

Dificil cu copii mici, ca nu pot face diferenta intre imaginatie si realitate.
Uita-te la tine, spui ca nu vrei sa-l ranesti pe baiatul cu care esti impreuna, dar in realitate tu nu esti de fapt cu niciunul, decat in imginatia ta, fiindca schimbul de LIKE-uri pe site-urie de socializare NU se considera prietenie sau relatie, ci o simpla amicitie cu un simplu necunoscut.

Eu spun asa, daca tie iti place de vreun baitel de la tine din scoala, iar acela iti cere prietenie, accepta-l si vorbeste cu el, ca-i apropiat, va vedeti zilnic si comunicati, fata de ala de-l planific sa-l intalnesti la vara.

| Strwberrs explică (pentru Violleta2022):

Dar nu ne cunoastem de pe social media wtf-

| Strwberrs explică:

Funda