M-am concentrat cat am putut, dar n-am inteles mare treaba din toata povestea pe care ai scris-o.
In afara de faptul ca i-ai zis nu stiu cum si ea a aflat despre asta si s-a suparat pe tine.
Oricum, nu sunt prea multe posibilitati.
Ori vorbesti direct cu ea, ori pui pe cineva sa vorbeasca cu ea, ori ii scrii cumva un mesaj.
Cea mai buna ar fi prima, chiar daca ti-e rusine, pentru ca asa ai posibilitatea sa ai o discutie cu ea si sa incerci sa o faci sa se impace cu tine.
Bort@ dr@cu. nu ai inteles? amm am vazut ca nu se permite sa vorbim vulgar apropo @ = a, totusi n-am vrut sa-i spun eram si eu furioasa
Nu-mi raspunde la mesaje mi-a dat bloc... si-a schimbat nr de tel in astea 2-3 lunii si daca vorbesc cu ea parca sunt invizibila
Ba cine pe cine-i suparat, ca cine pe cine a facut cum, dar cine a mintit ca cine ce? Pe bune? Eu asta am inteles. Trebuie sa fii mai coerenta.
Din intebarile care mi-ai zis... asa nu cred ca s-a inteles ca am dat oricum pe auto corectare si cred ca au pus alte cuvinte
eu nu sunt suparata pe ea, ea e suparata pe mine pentru ca am plecat la o prietena in loc sa ies cu ea afara... nimeni nu a mintit.