| anonimanonima a întrebat:

Va rog, cititi! Deci, la scoala, toata lumea imi spune ca sunt timida. ce sa fac? Va rog, un raspuns! Deci, in cartier vbesk, cu toti, nu sunt timida, dar la scoala. toti imi zic! Va rog ziceti-mi ce sa fac! Deci ma imbrac super tare, si imi zic unele fete ca sunt frumoasa, imi zic, ca in fiecare zi ma imbrac diferit, dar problema e ca sunt timida. Avem o fata in clasa, care se imbraca banal.naspa.dar ceilalti vorbesc cu ea.pentru ca nu e timida! Ce sa fac? FUNDA [URGENT RASPUNS PLZ]

Răspuns Câştigător
| BeYourOwnMaster a răspuns:

Deci...lafel eram si eu, dar am inceput sa vorbesc cu toti din cls.chiar daca aveau alte interese si din astea, adica atunci cand trebuie sa te integrezi undeva trebuie sa gasesti subiecte comune de discutie si sa te faci auzita, astfel vei deveni placuta si ceilalti te vor aprecia. Sper ca te-am ajutat putin.BAFTA:*

1 răspuns:
| MeduzaInaripata a răspuns:

Pai, din cate spui si tu, problema e lipsa de comunicare intre tine si colegii tai. Solutia este sa fii tu si sa iti faci curaj sa vorbesti cu ei. Ai chiar un plus, pentru ca te imbraci misto, poti vorbi cu fetele despre haine si altele ( asta sa nu devina un subiect zilnic), scoala, lucruri de elev...gandeste-te ca prietenii tai din cartier sunt si la scoala. Doar imagineaza-ti asta si... o sa fie bine! Good luck happy!