| madaluhsha a întrebat:

Bunakissva rog cititi, imi place de un baiat care e cu o clasa mai mare decat mine, dar o fata care este cu mine in clasa ii place de el, dar nimeni nu stie ca si mie imi place de el, j nu stiu ce sa fac! adica daca zic ca imi place de el toti ma vor considera o tradatoare! mersi mult.

6 răspunsuri:
| ✿puffa✿ a răspuns:

Dar baiatul ala nu e al nimanui... poti sa iti exprimi sentimentele liber, iar cei cre nu le accepta nu itisunt prietenikiss... sper ca te-am ajutat!kiss

| sofia_kiss a răspuns:

Daca baiatul respectiv are prietena atunci nu imi mai zici nimic si daca nu fa-ti curaj si spune-i ca iti place de el.De ce sa te considere o tradatoare ca pana la urma nu ai omorat pe nimeni si atata timp cat colega ta de clasa nu este impreuna cu acel baiat, chiar nu stiu unde ar fi problema de ce nu i-ai spune ca iti place de el... fa-ti curaj si spune-i

| Alifie a răspuns:

Esti o buna prietena! Cunosc sentimentul si ai dreptate. e ca si cum i.ai fura iubitul.desi ea nu e cu el.numai ca ea si. a exprimat opinia si a spus de la inceput ce simte pentru el.asta trebuie sa faci si tu de acum incolo... Iar cu baiatul. e cam greu.Ar trebui sa ii spui colegei tale cum ne.ai spus si noua: ca tu il placi. dar nu ai vrut sa spui asta pentru ca iti era frica sa nu fi considerata o tradatoare. Spune-i colegei tale ca ai sentimete si pentru ea dar si pentru acel baiat, iar voi o sa hotarati daca ramaneti prietene.si vedeti pe cine alege baiatul[daca nu te alege pe tine.nu e un capat de tara.mai sunt milioane de baieti ] sau daca colega ta nu tine deloc la tine va incepe cu cearta. iar tu ii vei spune ca NU MERITA SA NE CERTAM PT UN BAIAT!

| Razvan a răspuns:

Ai uitat sa mentionezi o chestie. Fata aceea pe care il place si ea e prietena ta? Daca nu, nu ai de ce sa iti zica ca esti o tradatoare.In razboi si in dragoste totul e permiswinking

| ✿puffa✿ a răspuns:

Cred ca va fi trecator! La varsta ta, nu trebuie sa-ti chinui sufletul cu asa ceva! A placea de fapt, pentru. varsta ta, inseamna a se poarta frumos sau este educat, dar nu incerca sa te apropi mai mult pentru ca vei suferi foarte mult! La varsta ta trebuie sa simti joaca normala: role, alergat, jocul cu mingea, diferite jocuri.

| madaluhsha explică:

Ma mult pentru raspunsuri mi-am dat seama ca nu are rost sa ma complic cu asta, asa ca l'am uitat.ms mult:*