| piticaa9 a întrebat:

Va rog dati-mi niste sfaturi! De revelion am intalnit un baiat. Eu am 13 ani jumate iar el a facut 16 in februarie. In a 3 zi de pasti la majoratul varului meu urmeaza sa ne revedem, ce sa fac? P.s o colega i-a spus ca il plac sau ca ma laud ca sunt cu el( dar nu este adevarata faza cu laudatul).Si in ultimul rand sa nu uit, de revelion dansam cu un alt baiat, la sfarsitul melodiei acel baiat m-a luat in brate. Baiatul pe care il plac a venit si el m-a luat in brate si pe urma am dansat, pe urma mereu cand ne intalneam ma gadila pe la spate, pe urma mi.a zis: "faci o poza cu mine pitico?", cand ma uitam la pozele facute de verisoara mea a venit la spatele meu si imi misca umerii, si nu in ultimul rand il vedeam mereu ca avea privirea fixata pe mine. Ce sa fac de majoratul varului meu.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Te porti exact asa cum te porti tu la o petrecere, esti naturala. Vorbesti mai mult cu baiatul, dar nu exagerat, ii zambesti si il privesti in ochi. Daca baiatul te invita la dans, te lipesti mai strans in el si il tii cu mainile de gat, sub urechi. In rest lasa-l pe el sa faca ce e de facut, tu I-ai transmis mesajul tau, de acum el trebuie sa actioneze.

1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa fii cat se poate de naturala si sa-l acaparezi, sa pui stapanire pe el.Sa incerci sa ii acaparezi atentia si pe cat posibil sa discuti cu el sa-i propui sa dansati daca este loc si sa-l faci sa te sarute, sa te stranga cat mai tare. Sa nu-l slabesti de loc mai ales daca vor fi si alte fete care ti-ar putea deveni posibile rivale. succes.