| darkprincesskiss a întrebat:

Va rog dati-mi si mie statusuri de dragoste. Am cautat dar nu am gasit nimic sa imi placa.
Dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| anonim0852 a răspuns:

Sarah Jessica Parker
,,Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el."

Antoine de Saint-Exupery
,,Inima are motivele ei, despre care judecata nu are cunostinta."

Camil Petrescu
,,Dragostea este vraja si betie, iar inteligenta omului, ca si judecata nu au ce cauta in dragoste... Dragostea este betie, ei bine, omul inteligent nu se imbata."

Antoine de Saint-Exupery
,,A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie."

Johnny Depp
,, Daca esti indragostit de doua femei, alege-o pe a doua. Daca o iubeai cu adevarat pe prima, nu te intragosteai de a doua."

Paolo Mantegazza
,, A iubi o ora e ceva animalic; o zi e omenesc; o viata intreaga e ceva ingeresc; dar a iubi toata viata o singura fiinta e ceva divin."

O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara. - proverb suedez

Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima. - Marcel Proust

,, Dragostea este atunci cand sufletul incepe sa cante si florile vietii tale infloresc singure."

,, Dragostea este elixirul tineretii! Atunci cand esti indragoatit timpul si spatiul se opresc, iar tot universul se uita cu ochi mari la tine!"

,, Un carbune aprins este usor de stins...
O dragoste curata nu se stinge niciodata"

4 răspunsuri:
| spidermanule a răspuns:

Nici o distanta nu poate distruge adevaratele sentimente

Dragostea este ca un razboi - usor de inceput si greu de terminat

Iubirea nu cauta egalitate - o naste sper cam fost de ajutor funda!

| Maya2014 a răspuns:

,,Iubirea e un mister dar si un miracol.Ea exista intre 2 suflete,care prin ea,devin unul singur."

,,Dragostea poate fi dezamagitoare,inselatoare dar,fara ea nu putem trai"
,,Iubirea este tot ce ai mai scump atunci cand nu ai nici un ban in buzunar"

,,Cel mai frumos lucru in viata, e sa iubesti si sa fii iubit. Daca nu iubesti, inseamna ca nu traiesti."

Sper ca te-am ajutat, indiferent daca imi dai funda sau nu, putin conteaza.happy

| Delia92murc a răspuns:

De ce vrei sa fii nebunul, despre care spune Confucius, ca isi caute fericirea la mare departare? Tu, ai putea fi inteleptul..ai putea sa o cultivi la picioarele tale!

| NikDimi a răspuns:

Mi-ai placut la prima vedere. Am luptat mult ca sa te am aproape, dar acum pot sa te iubesc tot restul vietii melehappy