Nu stiu despre e, dar uite : N-au ramas decat amintiri, tu te-ai schimbat.M-ai facut sa plang prea des, am renuntat.
A fost odata, si poate o sa mai fie.
N-au ramas decat poze pe care le-am pierdut. Odata cu gandul ca o data te-am avut...
Poate pentru tine n`a contat prea mult clipele frumoase ce le-am petrecut.
Ne-am cunoscut din intamplare. Si prietene am ajuns, prietene de zi cu zi. Poate chiar pentru totdeauna!
Asta-i pentru noi.Pentru noptile pierdute, pentru sticlele golite in cateva minute.
Poate intr-o alta viata ne vom aminti. Poate intr-o alta viata...vom mai fi iar copii.
Dansez cu pozele vechi sa imi amintesc de mine.Parca nu mai cunosc pe nimeni vad doar fete straine.
Dansez cu pozele vechi, incepe sa mi se faca dor.De cum eram cand eram copil atunci credeam ca pot sa zbor.
Dar hai sa uitam de regrete, sa mai numaram si amintiri de vis.nu doar defecte.
Oamenii vin, raman pleaca si nu-i poti judeca.Dar cand pleaca, pleaca cu o bucata din inima ta.
Imi revin aminiri de care nu mai pot scapa.Cand spun ca imi e bine, nu mai e deloc asa.
Oare iti mai pasa? Oare iti mai amintesti de noi, chiar daca intre timp stiu ca traiesti alte povesti.
Prea repede trec zilele bune, pe bune. Daca nu suntem prea mici pentru asa mare lume.;|
Do you remember, do you remember all of the times we had?
Si sunt momente ca astea...Cand numai vreau decat sa pot sa te am inca o data
Desi am trecut prin multe, suntem inca impreuna. Caci nu poti sa cazi, cand tii pe cineva de mana.
Se-adună chestii care te marchează, şi până la urmă îi tragi după tine pe toţi care îţi întind o mână.
Stii si tu, au trecut momentele.Doar eu si cu tine...Ia spune, iti mai aduci aminte?
Si iti aduci aminte cand iti spuneam. cuvintele alea pe care le rosteam?! Iti aduci aminte cand stateam. Pe banca aia, noi doi eram. mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante •
Copilaria este cea mai pretioasa floare din gradina vietii, insa dupa ce se ofileste va ramane doar in amintiri.
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!
De ce trebuie sa-ti faca altii treaba? Exista google, la fel de bine cum il folosesc altii, poti sa o faci tu, sa-ti cauti ce status vrei...
Nu am gasit ceva care sa imi placa
Pai daca nu poti sa ma ajuti de ce raspunzi?! Raspunde cand poti ajuta nu doar din plictiseala
Nu stiu despre e, dar uite : N-au ramas decat amintiri, tu te-ai schimbat.M-ai facut sa plang prea des, am renuntat.
A fost odata, si poate o sa mai fie.
N-au ramas decat poze pe care le-am pierdut. Odata cu gandul ca o data te-am avut...
Poate pentru tine n`a contat prea mult clipele frumoase ce le-am petrecut.
Ne-am cunoscut din intamplare. Si prietene am ajuns, prietene de zi cu zi. Poate chiar pentru totdeauna! big hug
Asta-i pentru noi.Pentru noptile pierdute, pentru sticlele golite in cateva minute.
Poate intr-o alta viata ne vom aminti. Poate intr-o alta viata...vom mai fi iar copii. happy
Dansez cu pozele vechi sa imi amintesc de mine.Parca nu mai cunosc pe nimeni vad doar fete straine. straight face
Dansez cu pozele vechi, incepe sa mi se faca dor.De cum eram cand eram copil atunci credeam ca pot sa zbor.
Dar hai sa uitam de regrete, sa mai numaram si amintiri de vis.nu doar defecte.
Oamenii vin, raman pleaca si nu-i poti judeca.Dar cand pleaca, pleaca cu o bucata din inima ta.
Imi revin aminiri de care nu mai pot scapa.Cand spun ca imi e bine, nu mai e deloc asa.
Oare iti mai pasa? Oare iti mai amintesti de noi, chiar daca intre timp stiu ca traiesti alte povesti.
Prea repede trec zilele bune, pe bune. Daca nu suntem prea mici pentru asa mare lume.;|
Do you remember, do you remember all of the times we had?
Si sunt momente ca astea...Cand numai vreau decat sa pot sa te am inca o data
Desi am trecut prin multe, suntem inca impreuna. Caci nu poti sa cazi, cand tii pe cineva de mana.
Se-adună chestii care te marchează, şi până la urmă îi tragi după tine pe toţi care îţi întind o mână. straight face
Stii si tu, au trecut momentele.Doar eu si cu tine...Ia spune, iti mai aduci aminte?
Si iti aduci aminte cand iti spuneam. cuvintele alea pe care le rosteam?! Iti aduci aminte cand stateam. Pe banca aia, noi doi eram. sigh
gabriela1hdbl întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă: