anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va rog dati-mi un sfat!
Este un baiat, deci suntem prieteni din copilarie.)))
Mie cam imi place de el Nu stiu daca si el simte la fel.)))
El se poarta bine cu mine, imi zimbeste, imi vorbeste frumos, ma conduce acasa uneori, m-a sarutat la un joc (desi trebbuia pe obraz el a ales pe buze...)))dAAARR amindoi suntem foarte rusinosi...si eu nu pot sa-i spun ce simt.)))
Ce spuneti simte ceva?

4 răspunsuri:
| Biiancaaaa a răspuns:

Evident ca da! Si pana la urma si daca nu-i spui, si el simte pentru tine ceva, te ajuta?
Nu, nu te ajuta cu nimic.
Dupa mine, semnele sunt ca te place: adica sa te conduce acasa si sa te sarute "in joc"?
Nu astepta sa faca el primul pas, chiar daca e baiat poate e mai timid decat tine. Spune-i ca ai ceva sa-i zici si gata, afli ce parere are el despre tine si te si usurezi.
Sper ca te-am ajutat si SUCCES! happy

| IryLoveShadow a răspuns:

Oricum laughing asta-i tarelaughing)
trebuie sa intelegeti ca daca un baiat va rade sau cv nu inseamna ca va iubeste. Dar din moment ce tea si sarutat atunci merita. eu zic sa-i spui tu pe ocolite. gen o scrisoare in ghiozdanul lui laughingwinking

| drogh a răspuns:

Din comportamentul sau reiese ca da, dar uneori aparentele inseala. Poate simte doar o atractie amicala pentru tine sau cu o treapta mai sus. Cel mai bine ar fi sa-ti faci curaj sa-l intrebi. Ce ai de pierdut? Uneori rusinea nu duce la lucruri bune si trebuie sa treci peste, sa fii ambitioasa si cu curaj. Viata nu iarta niciodata slabiciunea...Deci tot ce trebuie sa faci este sa te intalnesti cu el si sa porti o discutie serioasa despre asta. Afla tot ceea ce simte! Decat niste lucruri care nu sunt concret dovedite, mai bine sa ti-o spuna el.

| Geezgirl a răspuns:

Lasa timiditatea!
Intreaba-l!