| SecretKiss a întrebat:

Va rog din suflet sa ma ajutati! Daca as manca in fiecare zi doar cate doua iaurturi (DANONE NuTriDay Usor, 135 grame, simplu), si daca as bea 2 litrii de apa pe zi (+optional o banana), cam cat as slabi in 2 luni?

4 răspunsuri:
| Dav7id a răspuns:

Deci nu fa asta.Nu te abtine din a manca.Papa dimineata oua fierte cate vrei si putin iaurt.Vii de la scoala dupa amiaza papi ceva mancare o farfurie si daca merge mancarica cu niste salata verde de este acum de sezon foarte bine poti manca linistite nu te vei balona si nici nu te vei ingrasa cu ajutorul ei.Era folosita de egiptence pentru a slabi(Cleopatra aw aw) si seara la sase cum vrei papi ceva scurt un iaurt cu banana cum ai zis si bei un paharel de laptic pentru ca seara baut laptele va ajuta la eliminarea mai rapida din corp a toxinelor.Salut :*:* papa bine!

| Nastia a răspuns:

Ca sa slabesti nu trebuie sa te deshidratezi, trebuie sa arzi calorii prin miscare.o sa mori infometata si tot cu kilogramele acolo.

| helpu a răspuns:

Nu sunt mama omida sa iti spunwinking

| Puffy_9912 a răspuns:

Hey:*fta.nu te pot minti ai slabi dar nu ai putea sta asa 2 luni deoarece ai lesina pe strada stai linistita asa am facut si eu si am slabit e adv ...am facut asta la 12 anilaughingacum cativa ani si.am lesinat deci nu te sfatuiesc apoi ca sa fac altceva m-am apucat de sport gen abdomene.tonguesi m-am plimbat cu bicicleta acum depinde si de tine eu ma ingrasam de la dulciurithinking nu mancaa dulciuri un patratel pe zi ffructe paine o felie nu dupa ora 6 fara porc[eu nu-l suportbig grinncii paineastraight face] thinking si in rest ce sa-ti zic succes:*