| AneCriss a întrebat:

Buna :* VA rog din suflet sa ma ajutati, daca puteti cu niste sfaturi! Probabil v-ati plictisit! E vorba de un baiat cu care am vrut eu sa fiu si aproape ca reusisem cand s`a bagat prietena mea cea mai buna! A fost un timp cu ea, dupa care s`au despartit si el m-a sunat pe mine. Eu prostuta, inca imi placea de el si am acceptat sa ma vad cu el ..desi isi batea joc si am ajuns sa ma rog sa fie cu mine! Ei s`au impacat din nou, si acum sunt impreuna ..cam de 8 luni, desi el, cred, de fapt sun sigura ca mai vorbeste si cu alte fete. El nu e din acelasi sat cu ea, cu cea cu care vorbeste! Zilele astea am tot stat la el la poarta cu verisoara mea care vorbeste cu un frate de al lui! mi-a zis sa-i dau numarul meu de telefon, ma tragea de mana sa ma plimb cu el, ma lua in brate. L`am intrebat pentru ce`i trebuie nr, si cica " sa mai vorbim " si i-am zis ca nu avem ce vorbi..si cand statea pe langa mine ma feream. Si astazi dimineata era cu aceeasi fata de care v-am zis de mana! Eu stiam ca roata se intoarce si inca cred sau sper sa se intoarca ..cand am vazut ca se tot dadea la mine ..asta am crezut! Adica oricum el imi zicea ca nu mai vorbeste cu ea decat ca amici ..si azi o tinea de mana oh go on ..cand i-am vazut am simtit ca, cade cerul pe mine, nici nu puteam sa ma abtin din plans, desi intr-un fel stiam ca el mai e cu ea ..Eu am decis sa merg in continuare cu verisoara mea. ..si dcaa e si el ..tot asa sa nu`i dau importanta, sa-l ignor. poate asa se desparte de ea :-s sau nu stiu ..si dcaa se desparte nu o sa-l iert prea usor, daca o sa-l iert.o sa-l pun sa`mi demonstreze ca merita! ..Va rog, ajutati`ma! Ce trebuie sa fac eu? ca si asa nici nu mai am lacrimi.

Răspuns Câştigător
| MouSSEauChoColat a răspuns:

In primul rand... cu placere!
Poate se va mai intoarce la tine doar ca sa plece din nou. Poate va fi si cu tine 8 luni si poate ca te va implora el pe tine sa va intalniti nu viceversa. Nu e batut in cuie. Vad ca-ti place foarte mult de el si, desi eu privesc cu o oarecare neincredere felul lui de a iubi si de a fi cu cineva, imi dau seama ca la cat ti tu la el poate exista mari sanse sa tina si el la tine. Cine stie? Poate se schimba intre timp. Insa toate lucrurile pe care le-am spus, le-am spus cu un rost. Nu sunt foarte sigura ca el chiar se va intoarce si chiar daca o va face, cat timp va ramane cu tine? Poate ca totusi cel mai bun lucru ar fi sa vorbesti direct cu el si sa afli care e treaba cu toate disparitiile si aparitiile lui la tine. Orice vei face, eu sper ca vei face lucrul cel mai bun pentru tine insuti, ca sa nu mai suferi deloc!

5 răspunsuri:
| MouSSEauChoColat a răspuns:

Buna! Din cate mi-ai povestit, mi-am putut da seama usor ce fel de baiat este el (desi a fost sau doar a parut o poveste foarte incalcita). Mie mi se pare ca nu ar mai trebui sa mergi cu verisoara ta pana uiti complet de el. Ai dreptate, se intoarce roata! Problema e: cu un baiat ca el roata va pleca din nou, daca intelegi ce vreau sa zic! Spuneai ca ba vine la tine, ba pleaca la alta si uite ca asa ramai tu vesnic cu lacrimi in ochi. Cum am mai spus, uita-l! Fa astfel incat sa nu-ti mai pese de el si ai sa vezi ca odata cu trecerea timpului nici nu o sa-ti mai treaca prin minte persoana lui! O sa gasesti pe altcineva pe care nu va mai trebui sa-l implori sa fie cu tine si care te va placea cu adevarat!

| AneCriss explică (pentru MouSSEauChoColat):

Si crezi ca este vreo sansa sa se intoarca la mine? Adica..ma gandesc ..cu asta cum a putut sta 8 luni? Vreau sa se intoarca roata, adica sa se roage el de mine, nu eu de elbatting eyelashes. Oricum, daca merg nu o s acad "tentatiei ".o sa pastrez distanta si o sa-l ignor ..ca din cate mi s`a zis " indiferenta il face sa sufere". Si multumesc! Pentru sfat si ca ti-ai facut timp sa`mi raspunzi!

| AneCriss explică (pentru AneCriss):

A, si toata lumea mi-au zis ca roata se intoarce, si acum ca mi-ai zis si tu " cu un baiat ca el roata va pleca din nou " ..parca ma nelinisteste mai tare sigh adica iti dai seama, daca imi place de el, pleaca, pleaca, dar se mai intoarce? Chiar daca e el golan sau mai stiu eu ce. Am mai avut o asemenea experienta, adica nu chiar.dar asemanatoare.dar baiatul respectiv s`a intor la mine si tot insista ..si era ..cam vagabont.

| AneCriss explică (pentru AneCriss):

Mi-a ~ ..scuzebatting eyelashes

| MouSSEauChoColat a răspuns (pentru AneCriss):

In primul rand... cu placere!
Poate se va mai intoarce la tine doar ca sa plece din nou. Poate va fi si cu tine 8 luni si poate ca te va implora el pe tine sa va intalniti nu viceversa. Nu e batut in cuie. Vad ca-ti place foarte mult de el si, desi eu privesc cu o oarecare neincredere felul lui de a iubi si de a fi cu cineva, imi dau seama ca la cat ti tu la el poate exista mari sanse sa tina si el la tine. Cine stie? Poate se schimba intre timp. Insa toate lucrurile pe care le-am spus, le-am spus cu un rost. Nu sunt foarte sigura ca el chiar se va intoarce si chiar daca o va face, cat timp va ramane cu tine? Poate ca totusi cel mai bun lucru ar fi sa vorbesti direct cu el si sa afli care e treaba cu toate disparitiile si aparitiile lui la tine. Orice vei face, eu sper ca vei face lucrul cel mai bun pentru tine insuti, ca sa nu mai suferi deloc!

| adnden a răspuns:

Eu unu te-as sfatui sal lasi laoadika din cate se vede in povestea ta ie putin scuze de vorba daca te supara "afemeiat" si nu prea cred ca te merita si ar trebui sa nu mai dai ochi cu el te distrezi cu restul lumi si uiti de el in 2-3 sap depinde de tine acum, dar daca totusi vrei sa ramai cu el sa se intoarca roata inspre tine incearca pur si simplu sa te apropi putin mai mult de el si daca ajunge in punctul in care sa zicem el iti cere asta incearca sa-i spui in fata ca vrei sa-ti fie ca sa zic asa mai fidel sa nu te dea laoparte pentru prima care o vede mai cu mot sa zic asa...Bafta!