Voi adolescentii care faceti jocuri de astea existati pe bune?
vazusem ceva asemanator pe la americani, este o emisiune pe MTV cu chestii de astea, dar am zis aia nu au minte sunt din SUA si acolo multi oameni fara IQ exista...
Am vazut oameni la 30-40 de ani acolom care-si puneau pozele altora pe net ca sa-i placa cineva...
In final am inteles erau niste frustrati care nu au fost niciodata multumiti de ei ca oameni, de ei ca fizic, de ei ca psihic DAR isi bateau joc de niste oameni naivi care au crezut in ei!
Cam asta faci si tu!
Daca erai o fata "serioasa" iti arata-i fata si identitatea, fata de acel baiat, in ocaziile ivite in cele cateva luni de cand vorbiti!
Acum ce iti mai pasa asa de tare! tu traiesti in propria minciuna, voi care practicati astfel de copilarii traiti intr-o minciuna pentru ca nu va puteti accepta asa cum sunteti!
Corect si de bun simt ar trebui sa ii spui adevarul pentru care iti ascunzi identitatea!
Asa ar fi normal!
Minciuna are picioare scurte si iese intotdeauna la iveala, lovindu-te rau, cum nici nu-ti imaginezi.
Eu zic sa nu ami falsifici nimic, ca deja ai facut destul demulte minciuni si situatia se complica in mai rau decat este.
Spune adevarul si cere-ti iertare, pentru toate minciunile spuse pana acum!
Dar faza e ca nu pottt nu ma lasa inima și plus ca și ar crea o imagine ..despre fata cu care a vorbit 8 luni.
Nu te lasa inima sa ii dai block, da sa il faci pe el sa para de rahat ca sa iesi tu bine e cumva ok?
Ce să fac.te rog ajută mă … ca o să vadă ca nu vin și știe aproape toată familia și prietenii lui ca ma duc …. doamneeee
Ii zici ca nu te simti confortabila sa vii, ca sunt prea multi straini si aia e.
Atât timp cât nu te-a văzut,nu v-ați văzut, imaginea pe care și-a creat-o despre tine e una falsa precum contul de pe care ai vorbit tu cu el
Adică pe bune, sa zici că era ceva daca va și vedeați, dar așa, de unde sa știe că ești tu? Cel mai bine ii dai block sau ii zici adevărul.
Îți complici viața inutil, sincer.
îmi poți formula tu mesajul pe care să îl spun?
știu…dar nu pot să i dau block așa …am sentimente și sunt atașată.să vorbesc în fiecare zi cu el
Pai ți-am zis,ori îi zici adevărul, ori block.
Daca el te accepta și îți dă o șansă, e ok, dar daca nu, sa știi că e îndreptățit să nu ți-o dea.Adica tu să fii în locul lui, cum vezi lucrurile? Ai accepta sa vorbești cu altcineva decât cel cu care ai crezut tu că vorbești?
Că ești atașată, asta e o consecință pe care ți-o asumi. Oricum, relațiile adolescentine nu ajung foarte departe, iar asta înțelegi după prima suferința.