| cry99 a întrebat:

va rog frumos sa imi scrieti niste idei, incat sa-i pot ura fostului prieten "la multi ani", intr-un mod cat mai frumos, vreau sa fie ceva la sentiment, nu-i nimic poate fi un roman, i-am trimis multe din astealaughing si am ramas in pana de idei, maine este ziua lui si vreau sa-i fac urarea la 00:01! Avand in vedere ca nu am ramas deloc in relatii bune vreau ca macar de ziua lui sa putem fi ok. Nu stiu, vreau ceva nici chiar foarte, foarte sensibil...dar ceva incat sa il ating catusi de putin la inima...eu inca il mai iubesc, dar asta e, daca prietenii au fost impotriva noastra+ varsta, asta -i viata, ne asteptam reciproc. In fine, cred ca am intrat cam mult in detalii, va rog din suflet chiar vreau sa fie ceva frumos si special, nu doar un simplu "La multi ani!", chiar daca stiu ca el nu ar merita nici atat las orgoliul la o parte si vreau ceva special, plus ca el mie nu mi-a urat "La multi ani", de ziua mea si s-a mai si despartit de mine cu doar cateva zile inainte de aniversarea mea, mda ma rog. Va multumesc anticipat! big grin

1 răspuns:
| iöиi a răspuns:

La multi ani, (''numele lui, sau cum il alintai tu sau el pe tine '' ).