| AnaMaria00777 a întrebat:

Bună
Va rog frumos sa mă ajutați și pe mine
Deci
Sunt împreuna cu un băiat de 2 luni
Și prin mesaje când vorbim, vorbim destul de puțin
Ne vedem destul de rar
Și nici nu ne-am sărutat
Și eu sunt timida, dar și el este
Cum as putea sa rezolv problema cu vorbitul și cu sărutul?
Va rog ajutați-mă

4 răspunsuri:
| GazzaRecordsRo a răspuns:

Discuti cu el ii spui totul, barbatul trebuia sa ia initiativa... dar daca e asa...

| miolina a răspuns:

Eu am trecut prin asa ceva. L-ai intrebat care sunt ambitiile? S-ar putea sa nu functioneze prietenia voastra. In orasul tau sunt multi baieti.

| MateiT a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu o vezi ca pe o problema si sa nu itit inchipui ca sarutul va insemna neaparat ca sunteti mai deschisi sau apropiati. E important sa va sarutati si sa faceti si altele dar astea vin la timpul lor.
Daca si tu esti timida atunci e bine pentru ca va intelegeti probabil mai bine.
Nu initia nimic DAR cauta sa ii faci loc pentru a initia el un alt nivel de deschidere si aropiere. mai ales pentru ca e timid.
Atat pentru vorbit cat si pentru sarut trebuie mai intai sa va simtiti comod unul cu celalalt. Pentru asta petrece cat mai mult timp cu el in intimitate. Nu trebuie neaparat sa vorbiti sau sa va sarutati puteti doar sa fiti. impreuna. si sa va bucurati unul de celalalt si restul o sa vina de la sine.
Deschide-te fata de el. Spune-i ceva care pentru tine conteaza, ceva care e important in viata ta acum, spune-i ce simti, nu fata de el, ci in general. Imbratiseaza-l si fii aproape fizic de el. Fa glume, mai ales pe seama timiditatii voastre. Remarca faptul ca sunteti amandoi timizi, fa aceasta remarca intr-un mod detasat si usor. Asta va va ajuta pe amandoi sa va detensionati
Zici ca sunteti impreuna, desi va vedeti rar. Daca sunteti impreuna inseamna ca exista deja un gen de atractie intre voi ca oameni. In cazul acesta fa in asa fel incat sa va vedeti cat mai des, chiar daca asta inseamna ca unul dintre voi ca trebui sa il aduca pe celalalt acasa
Daca faci lucrurile astea pe care ti le-am spus ai grija sa nu fii prea directa sau 'agesiva', adica nu initia tu, ci fa-i lui cat mai mult loc pentru a initia si cauta sa faci atmosfera intre voi mai detensionata. In felul acesta el va iesi din timiditatea lui, il vei ajuta foarte mult in felul acesta si atunci el va deveni cineva de care tie iti va placea mai mult
Fii sincera si deschisa cu el chiar daca spui foarte putine cuvinte. Spune tot, chiar daca ti-e frica, vei castiga foarte mult in felul acesta
Cand va scrieti sa va sunati spune-i in primul rand ca vrei sa va vedeti, dar nu repeta asta de prea multe ori, deoarece el rebuie sa fie acriv in relatia voastra
Petreceti cat mai mult timp impreuna
Cati ani aveti? e ceva foare serios intre voi?
Relaxeaza-te, va fi bine

| Adramelech_Satana_1998 a răspuns:

Pai daca sunteti din acelasi oras atunci e simplu:dati-va o intalnire si totu e rezolvat
incearca sa il iei in brate si dupa sarutal tu primul si dupa vei vedea ca totul se va schimba
Sper ca te-am ajutat