| HappyDaay a întrebat:

va rog frumos sa'mi ziceti si mie daca vrea ceva serios.
deci..prima data.mi-a dat add pe mess. dupa.mi-a cerut numarul..am vorbit..ca prieteni.dar de aacum cateva zile imi trimite sms cu "ce faci iubire?" si cand am vorbit cu el la tel zicea ca ma iubeste..si m'a intrebat si pe mine daca il iubesc..si eu i'am raspuns "da 100%" dar am zis'o in gluma..prima data credeam ca face misto de mine.dar de cateva zile ma suna foarte des..si cand vorbesc cu el la telefon ma tot intreaba de fostul..acum nu stiu ce sa cred. oare face misto de mine? precizez ca eu am 14 ani si el 18.
multumesc..si desigur ca dau si fundita!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi bine să-l întrebi să vezi dacă chiar nu face mișto, iar dacă chiar vorbește serios ar trebui să te gândești dacă îi spui că nu-ți place de el, sau dacă vei continua tot la fel!

| TotEuMa a răspuns:

Este foarte posibil sa te placa. Poate fi chiar un sentiment sincer la el, iar tu ii poti da cu piciorul, gandeste-te bine ia in considerare ambele variante : sunt multi baieti care chiar se indragostesc cu adevarat, dar sunt la fel de multi care vor sa profite. Acum eu nu prea pot sa-ti spun exact care e treaba cu acest tip dar fii mai atenta la comportamentul lui si iti vei da seama daca te place cu adevarat sau nu, daca nu te place ar fi mai bine sa ramaneti doar amici, nu te amagi singura degeaba.

| maadyloveth a răspuns:

Din cate am inteles eu nu prea face misto de tine. Daca vorbeste cu tine in felul asta si iti spune ca te iubeste poate vorbeste serios.Dar ai grija poate vrea doar sa profite, si face misto, dar nu este sigur eu zic ca vorbeste serios. Sper ca te-am ajutat