| SimonneBX a întrebat:

va rog mai multe raspunsuri am o mare problema!, e o fata in vecini pe care nu o suport si nu am suportat-o niciodata pentru ca e genul de fata careia parintii nu-i pasa ce face si are prea multa "libertate". Ea se crede super si la moda pentru ca injura non-stop si se da mare cu clisee si tot felul. Petrec timpul cu ea pentru ca sunt nevoita sa o vad mai mereu. Ba chiar se auto invita la mine acasa. Asta e alta problema, in fine, ne jucam dame pe yahoo si o bateam, ea evident repede" TEE URAAASC!" Imediat cum nu primeste ce vrea sau i se pare ca ceva nu-i merge bine ba injura ba spune ca te uraste. Eu de felul meu nu ma cert cu prostii si o ignoram cand spunea ceva de genul asta sau schimbam subiectul. De data asta i-am spus "dar fara sa injuri nu se poate?" -"Aoleu da nu stii de gluma?"-"Sa injuri si sa spui mereu ca ma urasti nu e o gluma" Am zis repede ca ma cheama mama si am plecat. Ehh si acum dragii mei si-a pus la status: Poti sa ma faci in toate felurile, tupeista si poate exagerez cateodata ca spun ca te urasc dar te consider ca o sora, sau te consideram. Injura-ma sau bate-ti joc de mine cat vrei hai chiar astept". Eu nu am injurat-o niciodata (n-am avut curaj recunosc dar nici nu m-as baga la asa ceva cu ea).
Intrebarea mea este ce ar trebui sa fac? Chiar luni ma tot batea la cap ca vrea sa vina la mine pentru ca n-am invitat-o niciodata si vai ne cunoastem de 3 ani...Acum nici nu cred ca va mai dori sa vorbeasca cu mine dar totusi ce sa fac?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Simi_6065 a răspuns:

Cum ai spus si tu, nu te lua la cearta cu prostii. Poti sa o ignori si ii dai raspunsuri gen: aha si altele, pana se va prinde singura ca te plictiseste... Asa te va lasa in pace. Succes

1 răspuns:
| Iamal a răspuns:

Ar fi cazul sa nu te mai ascunzi de ea si sa ii spui totul in fata cu un ton de superioritate...