| addictedtohim a întrebat:

Va rog mult să mă ajutați să nu mai fiu atât de rușinoasă. Ideea e că plac un băiat,și el mă place. Când vine la mine sa mă îmbrățișeze ba fug, ba mă întorc cu spatele...mă rog acum parcă nu mai fug dar oricum când el vine la mine eu mereu ii spun să-mi de-a drumu. Când îmi spune sa ma uit la el în ochi eu nu pot, nu pot pentru că îl plac atât demult încât nici nu pot sa mă uit la el în ochi! Azi mi-a scris să-i scriu când nu o să mai fiu atât de rușinoasă și când o sa fiu gata pentru o relație serioasă...va rog mult sa mă ajutați. Ce pot face? Cum sa scap de rușine, de emoții? Când stau langa el mie cald

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 10,11 ani?

| missfatadelatara a răspuns (pentru anonim_4396):

Are 14.

Dar nu se vede.

| anonim_4396 a răspuns (pentru missfatadelatara):

Aha.Trist.

| addictedtohim explică (pentru missfatadelatara):

Foarte frumos! In loc sa mă ajutați mă descurajați și mai mult

| missfatadelatara a răspuns (pentru addictedtohim):

Înțelegi greșit.

Te încurajăm sa te porți de 14 ani, nu de 10.

| addictedtohim explică (pentru missfatadelatara):

Păi spuneți cum ar trebui să mă comport!

| missfatadelatara a răspuns (pentru addictedtohim):

Curaj!

Dacă te ia în brate nu înseamnă că vrea să-ți învingă un cuțit pe la spate.
Și dacă te uiți la fruntea sau nasul lui o să-și dea seama ca nu te uiți în ochii lui?

| Nathalie18 a răspuns:

Pur si simplu te gandesti ca e si el un simplu om, nu e cu nimic mai deosebit decat tine. Incearca sa nu il mai vezi ca pe ceva "sfant", gandeste-te ca e un simplu prieten. Incearca sa vorbesti cu el, deschide diferite subiecte, fara rusine si timiditate. Nu incerca sa pari ceea ce nu esti, fii tu insati!

| Tomboygirl a răspuns:

Din cum scrii se vede că ești și un pic cam agitată
...