Pai uite ce spun eu sa le explici mamei sh lui mamae k nu din cauza k nu le iubesti te duci sa-ti faci ziua la tatal tau ci pentru ca este mai mult spatiu sh spune-le k daca te iubesc vor veni sh ele cred ca asa merge bafta
Va rog sa fiti rapizi ca sa rezolv problema pentru ca nu imi este prea mult timp
Bine,am citit tot.Its complicated, e ff.f. grav cu parintii.asaaaa.eu iti spun exact ce sa-i zici.(am trecut printr-o faza asemanatoare si te asigur ca daca sunt suparate pe tine le va trece f. repede daca intr-adevar tin la tine si te iubesc si vor sa ai o zi de nastere de care sa te bucuri ).Le spui asa:Mama, stiu ca probabil crezi ca vreau sa ma departez de tine, dar eu nu vreau asta. Vreau sa intelegi ca m-am maturizat si vreau sa fac o petrecere cu prietenii mei, doar pentru ca e spatiul mai mare.Eu te iubesc si pe tine si pe tata la fel de mult, doar ca nu pot sa mai fac aici, am f, multi prieteni si nu pot, nu am spatiu.Ai grija sa i-o spui pe un ton super bland, voce calda,, alea alaea.Si mai am o idee! Iti poti face ziua odata acolo si odata acasa cu ele, impreuna, cu cele mai indepartate rude etc...Eu asa fac...o zi in care sunt cu prietenii, una cu adultii(de obicei cu adultii inainte)Sper ca te-am ajutat! Mult noroc!
Sper sa mearga...o sa incerc
multumesc:*
De ce nu le spui si lor ce ai insirat aici? O sa inteleaga! Sau ai putea sa le rogi sa vina si ele...
Si de ce nu o chemi pe mama si pe "mamaie"al tua la taicatau acasa doar o sa inteleaga si nu e in regula sa-ti iubesti mama mai mult ca si tatal