Dodododo, 4 ani ai stat cu gura închisă.
Probabil că el a și uitat de ceea ce a vrut să fie odată, și chiar de nu, acum poa' să fie cu o alta, poate nu mai împărtășește aceleași sentimente. Dar. nu mai amâna mult, caută-l, spune-i să vă întâlniți undeva și acolo îi spui tot, de la "a" la "z" ce și cum.
Dacă îți dă o șansă e bine(pentru tine), dacă nu, asta e.
Baftă.
Eu nu ma indoiesc de faptul ca nu ma mai place deoarece cat timp am fost vara asta plecata in vacanta la munte, tot intreba de mine, unde sunt, cu cine am plecat in vacanta , adica daca nu ar simtii nimic pentru mine de ce m-ar cauta?
Mmm, e un veritabil Logan Blake
Acu' scoate-ți armele și du-te la vânătoare, ai cale liberă.
Merita sa ii dai o sansa daca nu merge nu merge asta e.
Macar ai incercat cea ce nu ai avut curaj sa faci pana in prezent.
Daca continui asa si nu incerci peste 2 ani o sa iti pui aceleasi intrebari.
Eu cred ca nu ar trebui sa mai pierzi timpul. El poate se distreaza cu noile lui colege. Nu vreau sa fiu rautacioasa,dar, ar trebui neaparat sa dai de el. De exemplu sa il suni si sa-i spui ca trebuie sa vorbiti urgent. Sau daca stii unde sta, poti sa-i faci o scurta vizita. Intr-un weekend poate. Ideea e ca: Timpul nu sta pe loc si nici el. Ai face bine sa dai de el ca sa-i spui ceea ce simti si poate inca mai aveti o sansa amandoi. Si, daca nu mai simte si el ce a simtit odata (sper sa nu se intample) ai doua variante: sa plangi dupa el toata viata sau sa iti continui viata. Daca ar fi asa, nu ar fi ultimul de pe planeta. Sper sa ai noroc. Succes.
Bună! :-)
Chiar nu vreau să te descurajez, dar șansele ca el să iși fi găsit pe alta sunt foarte mari. În orice caz dacă sentimentele lui sunt la fel de puternice precum ale tale, cu siguranță iși va dori o relație cu tine, însă poți fii sigură de un lucru, sunt sigura că te ține undeva in adâncul sufletului său, deoarece o prietenie si o primă iubire ( ca în cazul tău ) nu se uită niciodată, crede-mă! :-) Și da, trebuie neapărat să mergi să îl vezi, chiar dacă nu va fi să fie nimic între voi, te vei simți mai împăcată!
Sper că te-am ajutat! Îți urez mult noroc! :*
misauratcuviata întreabă: