| Laryy_Larisa_1999 a întrebat:

Va rog sa imi spuneti si mie cum pot sa slabesc cat mai repede?!

Răspuns Câştigător
| TeooQrr12 a răspuns:

Hei hei! :*
Slăbitul se poate realiza doar prin exerciții fizice (îți recomand pentru prima parte a exercițiilor forfecări pe podea pentru aripioare, apoi abdomene; după ce faci toate astea, te duc pe youtube și scrii în felul următor: "exercices cardio for home" (crede-mă că ajută mult exercițiile de tipul acesta).
Trebuie să ai mare grijă la alimentație pentru că procesul de slăbire se poate realiza doar printr-un metabolism care funcționează normal și ca să îl reglezi ai nevoie de un regim alimentar sănătos. În primul rând bea foooarte multă apă și mănâncă multe fructe și legume. Sigur, nu îți recomand să renunți de tot la pâine sau la dulciuri (îți recomand ciocolata amăruie) pentru că apoi după ce vei slăbi te vei îngrășa la loc dacă organismul se obișnuieste prost; așa că nu trebuie să renunți la nici un aliment(desigur cu excepția fast-food-ului..adică shaorma, kebab..etc. care trebuie să dispară definitiv din alimentația ta.). Mai este un secret de care eu am ținut cont, deși la început mi s-a părut foarte greu pentru că mereu simțeam nevoia de a ronțăii ceva..am reușit să o fac. Trebuie să nu mai mănânci dupa ora 18 nimic nimic nimic.în schimb trebuie sa bei super multă apă (chiar și ceai verde, este foarte indicat si foarte bun) și sa faci mult sport. Să îți faci un program zilnic până te obișnuiești.
Multă baftă! :*
Fundița? puppy dog eyes

| Laryy_Larisa_1999 explică (pentru TeooQrr12):

Multumesc muult! :*

| TeooQrr12 a răspuns (pentru Laryy_Larisa_1999):

Cu multă plăcere. :*

2 răspunsuri: