| Andreea_1443 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, sunt cu un baiat de 5 luni, nu ma recunosc, nu stiu ce s-a intamplat cu mine, pur si simplu nu sunt eu.Am ajuns sa tin la el atat de mult incat ii suport orice, pana acum nu permiteam unui baiat nici sa-mi zica "da-te mai incolo " sau "taci", iar acum nu stiu. S-a intamplat multe intre noi, si nu-mi dau seama cum, am vorbit cu un baiat un an, nu s-a intamplat nimic, am mai vorbit cu altul 6 luni, iar nu s-a intamplat nimic, iar acum, dupa 3 luni, nu-mi explic cum s-a putut intampla aceste apropieri si fizice si morale.Il iubesc foarte mult, dar simt ca nu ma pretuieste si nu ma respecta.De o luna se poarta oribil cu mine, o zi ma face fericita, pe urma ma face sa plang, pana acum ma jignea, aseara mi-a dat o palma, ma imbranceste, ce urmeaza? In prima luna si a doua era perfect! tot ce-mi doream, acum, simt ca ma iubeste, dar de ce face asa? Si eu am gresit fata de el, dar nu cum a gresit el.Nu am voie sa fac nimic fara voia lui, si nu inteleg cum te accept? Pe moment ma doare sufletul, dar pe urma nu mai simt atat de intes durerea, ce sa fac? Am discutat cu el, nu stiu ce am voie, n-am voie sa plang, nu stiu cand pot sa plang, cand pot sa fiu suparata cand pot sa rad, nu stiu.Repet tin foarte mult la el, dar el de fiecare data cand ne certam imi zice sa ne despartim, pe urma regreta dar, acum 2 luni plangea dupa ce-mi zicea sa ne despartim, tot el venea la mine, acum e indiferent, eu vin la el mereu, vorbeste rece, ma jigneste, nu stiu, dar nu mai pot, dar nici fara el nu pot.Nu stiu ce pot face.

3 răspunsuri:
| Loka a răspuns:

Poate ca si-a gasit pe alta si vrea sa va despartiti, sau poate vede ca tu essti la picioarele lui si isi bate joc de tine.Nu`i mai da voie sa te jigneasca, eu in locul tau as pune pun doar sunt destui baieti si poate pana la urma vei gasi unul perfect. Funda:->

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel cred si eu ca si'a gasit pe alta si u te rogi prea mult de el lasa'l sa vina el la tine fate ca nu'ti pasa :*

| Andreea_1443 explică:

Pe alta nu cred ca si-a gasit ca e mai mereu cu mine, ma suna non stop, dar nu inteleg