| Drixie a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! DAU FUNDA :**! ...Am o probleama.anul trecut am avut o pritena ft ft buna pe nume bia! stateam mai mereu impreuna si ne distram foarte bine mai bine zis eram bff. Anul acesta a venit o colega noua care fumeaza si este tunsa intr-o parte si are parul cu suvite infine. asa si bia nici nu ma mai bagat in seama. sta mai nou doar cu ea si nici nu cred ca isi mai aduce aminte de mine. si imi tot zice ca o enervez ca nu stiu ce. si ma deranjeaza ca nu ma mai baga in seama si i-am spus tot si mi-a zis ca m-am obisnuit sa stea ea numai cu mine si ca nu poate sa stea numai cu mine etc. si nici macar nu-i cerusem sa st numai si numai cu mine. ce sa fac? fara ea nu stiu simt asa un gol in stomac rolling on the floor... :\\ cum sa fac sa imi treaca si sa nu ii mai simt lipsa? o alta colega mi-a spus ca bia nu-mi era o prietena adevarata pentru ca prietenele adevarate se accepta cu toate calitatile dar si cu toate defectele si acum habar n-am ce sa fac ajutati-ma! dau funda!

Răspuns Câştigător
| Daydream a răspuns:

Inseamna ca sunt rele si ca prietena ta anul trecut doar te folosea! Incearca atunci sa o lasi in pace pentru ca daca insisti o sa creada ca e importanta si asa o fata crede-ma nu e deloc importanta!

5 răspunsuri:
| ionutss a răspuns:

Daca nu mai vrea sa stea cu tine nu insista...la un moment dat o sa inceapa sa si bata joc de tine daca esti prea insistent si daca vede ca desi te respinge tu tot insisti. Sunt destule fete pe lumea astahappy

| Daydream a răspuns:

Gaseste-ti alta prietena si o sa o uiti sau incearca sa stai cu ea si cu prietena ei noua! Sper totusi sa gasesti o solutie!

| Drixie explică (pentru Daydream):

Pai. am incercat sa stau cu amandoua, dar tot asa nici una dintre ele nu ma baga in seama ca si cum nu as exista... sad

| Daydream a răspuns (pentru Drixie):

Inseamna ca sunt rele si ca prietena ta anul trecut doar te folosea! Incearca atunci sa o lasi in pace pentru ca daca insisti o sa creada ca e importanta si asa o fata crede-ma nu e deloc importanta!

| Lolalita88 a răspuns:

Păi în primul rând ea nu a fost o prietenă adevărată. Mi s-a mai întâmplat și mie. Probabil că după ce o săi treacă toanele o să își dea seama ce fel de persoană este cealaltă colegă și o să se întoarcă la tine. Trebuie să ai răbdare că astea sunt doar fițe de moment! happy

| Drixie explică (pentru Lolalita88):

Da dar. intr-un fel mi-e ciuda pe ele. :\\\ pentru ca se inteleg bine. adica sunt asemanatoare la comportament.