Stai liniștită că și eu sunt la fel singura rezolvare pentru timiditate este să mergi și să spui problemele tale Psiholog, Psihoterapeut este greu sa să rezolvi problema știu cum este dacă cineva te rănește nu poți mai avea încredere în tine nici în alți.Cel mai bine și sigur să vrei să reușești în viață să crezi numai în tine pentru că unii oameni pot fi imprevizibili.De mine colegii de la școala au făcut bulling și m-am hotărât că nu vreau să mai accept astfel de lucruri, daca un om se comporta rău trebuie luate măsuri fapte, vorbe că abuzul continuă, asta este viață trebuie să o acceptăm așa cum este că în unele cazuri nu avem ce să mai facem, exista o rezolvare în toate există și oameni și buni și răi nu suntem perfecți dacă am mai buni totul s-ar schimba.
Buna.Asta suna ca mecanism de aparare fata de necunoscuti si persoane care nu te fac sa te simti in largul tau.Adevarul e ca nici nu trebuie sa fii mereu deschisa cu toti, ci doar cu cine vrei tu, poate din familie, prieteni apropiati, etc.Tu zici ca se intampla asta uneori deci nu e absolut nicio problema, daca s-ar intampla tot timpul ar fi. In acelasi timp, toti trecem prin astfel de momente, nu exista persoana 100% extrovertita si persoana 100% introvertita.
Ai incredere in tine si urmareste videoclipuri de aici.
https://www.youtube.com/results?search_query=scapa+de+timiditate
Ar fi culmea sa te prefaci cand esti de una singura.
Accepta-te. Dar lasa loc si pentru a creste. Nimeni nu e perfect.
E normal sa fii timidă și reținută în prezența persoanelor pe care nu le cunoști bine și deschisă cu cele cu care te simți în largul tau.
Când vei mai creste, e posibil ca timiditatea sa se diminueze și să capeți mai multă încredere în tine și să te deschizi mai mult in fata străinilor.
E ft nașpa sa nu poți fi tu mereu sa te prefaci ca esti altcineva doar sa te accepte altii.
Încercă sa stai cu persoane cu care te simți in largul tau si cu care nu trebuie sa fii altcineva doar sa vb cu tine, pentru ca stiu cum ee sa vrei sa fii ca ceilalți sa poti sa faci si tu ce fac si.
Sper ca te-am ajutat