| SportBoy a întrebat:

Buna sad Va rog sa ma ajutati sad
Deci povestea suna cam asa:
Am o vecina pe strada de aceeasi varsta cu mine.Inainte eram prieteni buni love struck Dar acum ea s-a maturizat inaintea mea,si-a facut prieteni noi iar eu ma simt dat la o parte crying Simt ca nu mai suntem deloc prieteni sad Astazi a inceput sa ma intepe la inima din cauza asta sad Inainte ne petreceam timpul impreuna,doar noi doi, dar acum a aparut o fata mai mica decat noi(are 7 ani)si acum facem totul impreuna sad Bine,nu chiar tot, doar unele lucruri sad Deci si acum imi vine sa plang ca nu vrea sa se mai vada cu mine sad Vineri am vazut-o cu Georgiana(fata mai mica) iar atunci m-am simtit dat la o parte crying Deci nu stiu ce sa fac...Imi mi-e frica ca daca ies pe strada si sunt si ele imi vor spune:"Ce-i Vladimir? De ce n-ai iesit afara?" sad Deci va rog frumos, vreau sa vina din nou la mine acasa sa mai vb dar nu mai pate crying Deci va rog sa ma ajutati cu vecina mea sad Va rog! crying

Răspuns Câştigător
| biancakitty a răspuns:

Buna!
Ai numarul ei de telefon? Sau macar id-ul ei de mess? Cand este disponibila sun-o sau deschide o conversatie cu ea(in cazul daca este pe mess), aranjeaza o intalnire cu ea sau spune-i direct ce te deranjeaza, dar asta depinde si de varsta ta.In legatura cu fata aceea mai mica, spune-i ca vrei o zi doar pentru tine si vecina ta.Si mie mi s-a intamplat asta acum cateva luni dar i-am spus aceste lucruri chiar daca eram in clasa a III-a! Sper ca te-am ajutat!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce varsta ai? straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sigura ca ai vreo 6 anisoristraight face Si prietena ta la fel. Cum naiba sa se maturizeze la varsta asta?
Sunteti niste copii, jucati-va, iesiti, nu va mai faceti probleme de genu' asta.
Nu mai fi egoist, las-o si pe ea si aiba prietene. Nu poate vorbi cu tine ceea ce vorbeste cu o fatastraight face.
Doamne, ce copii...

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca fata mica are 7 ani si e mai mica decat ei el cum sa aiba 6? ce va pasa voua de varsta lui?

| SportBoy explică:

Acolo unde am scris ca facem totul impreuna ma refer si la fata aceea mai mica!