Uite! Mai intai calmeaza-te.In al doilea rand trebuie sa ii ceri tu scuze mamei tale pentru ca tu ai inceput asta(scuze ca iti spun) si o rogi frumos sa isi ceara si ea scuze de la mama fetelor.Eu am o idee cum sa ii spuna,uite asa: "Imi pare rau ca am spus ce am spus,eram foarte enervata pentru ca fiica mea nu m-a ascultat si eu cred ca am gresit. Daca esti de acord ca fetele noastre sa mai fie prietene bine daca nu, nu pot sa te oblig." Si eu cred ca asta este cea mai buna cale, dar ca sa vorbesti cu mama ta trebuie sa ii spui "Mama, vreau sa discut ceva cu tine.".Si pentru a suna mama fetelor, eu zic sa suni cu numar ascuns ca daca nu poate nu va vrea sa raspunda.
Cred ca nu-ti stii bine locul pe care-l ai.
Modul tau de gandire e cel putin ciudat.
Nasoala poveste...cam lacrimogena! eu zic sa ii spui mamei tale sa te lase sa stai cu ele pentru ca ele te-au ajutat mereu si etc etc.inventeaza si tu ceva. Spune-i ca te simti evitata si desconsiderata.incearca sa o duci de nas...nu e greu daca te gandesti la cateva exemple de fapte bune pe care ea le-a facut pentru tine.Si,propunei si tu mamei tale sa va scoata la un suc sau la o plimbare in parc pe tine si pe fete alaturi de mama lor! nu trebuie sa isi ceara scuze! trebuie doar sa o descopere pe mama fetelor si sigur o sa fie bine!
Elenastoica9 întreabă: