| Swe3tGirl a întrebat:

Va rog sa ma ajutati, nu stiu ce sa fac. Tatal meu se va duce maine la scoala. Nu am note rele, dar am un 3 la fizica. Doar atat. L-am luat dintr-o prostie...Si imi este foarte frica. Mi s-a facut stomacul ghem. Nu stiu ce sa fac, Frica mi se imprastie in tot corpul si deja incep sa tremur. Poate exagerez, dar tatal meu este foarte, foarte dur. sad

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pt un 3 sa faca prapad? Daca nu stie sa isi domineze nervii atunci e de rau, daca vezi ca face show iesi afara si ii zici (pana nu te calmezi nu ma intorc in casa)

| Emena a răspuns:

Ce poate sa-ti faca decat sa te pedepseasca.si eu am un 4 la biologie, si nu le-am spus parintilor.cand o sa afle o sa ma pedepseasca. asta e. nu o sa te lase la pc sau ma rog. spune`i ca o sa inveti si o sa-ti repari media

| AlerimxD a răspuns:

Păi de nu te duci acum la el şi-i spui de nota de la fizică? Îi explici ce s-a întâmplat cu adevărat şi chiar dacă o să se supere puţin, crede-mă că va fi mult mai fericit şi mai blând că i-ai spus. Spune-i că vei învăţa la fizică de acum (mai mult decât de obicei) şi că îţi vei îndrepta nota şi stai liniştită, nu e aşa grav! Sunt sigură că vei reuşi.
Succes. Xoxo.