| Iulia8659 a întrebat:

va rog sa ma ajutati sufar enorm de mult in primul rand mama pleaca maine in germania la lucru si nu vreau sa plece pentru ca imi lipseste mult de tot.cryingcrying in al doilea rand baiatul de care imi place nu cred ca ma place.
dati-mi niste sfaturi sa mai uit de atata suferinta pentru ca m-am saturat.crying
sufar enormcrying
funda.

Răspuns Câştigător
| fly a răspuns:

Salut! Cu siguranta daca mama ta a decis sa se duca la munca in Germania atunci nu a fost usor pentru ea sa decida pentru ca si tu ii vei lipsi f f f mult! asta e sigur! o mama departe de "puiul"ei e ca si pestele pe uscat.Cu siguranta a facut aceasta alegere pentru a asigura un trai mai bun familiei si tie. vrea tot ce e mai bun pentru tine pentru ca te iubeste.Incearca si fa-ti curaj, imaginez ca pleaca pentru o per dupa care se va intoarce; gandeste-te cat de frumos va fi cand va reveni si ce bucurie mare ve-ti avea; gandeste-te cat sufera si ea si ajut-o in acest mom incercand sa o intelegi.Cat timp va lipsi, pregateste-i frumoase surprize pe cand se va intoarce, adica note bune si nu numai; tot ceea ce vei face bun pentru tine va fi un dar pe ea si asa ii vei arata cat tii la ea.Petrece-ti timpul invatand pentru scoala, ar fi super daca tu ai face ceva si in afara scolii, orice ce iti place:desen, dans, lectura. orice. Timpul trece repede, fa in asa fel incat mama ta sa fie mandra de tine! Cta despre baiatul de la scoala.aici ce sa-ti spun? La noi toti ni s-a intamplat sa ne placa de cineva fara un raspuns reciproc. dar crede-ma nu e sf lumii; trece si are sa-ti placa de altul si cu putin noroc intr-o zi va veni si cel care e al tau. Bunica mea zicea"ce-i al tau e pus deoparte"asa ca nu fi suparata ca el nu te place.sunt multi baieti in lumea asta, nu? fi tare si mandra de tine si de mama ta! meritati tot ce-i mai bun, nu lasa supararea sa te castige. tu fi mai tare decat ea! mult noroc si mult bine!

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mai ușor să faci depresie!
Ocupă-ți timpul cu activități relaxante, viața nu este roză, are scări și de urcat dar și de coborât, este dură și trebuie să fii o luptătoare să treci peste hopurile sale.
Pa, pa.

| 1992 a răspuns:

straight face pot sa incep prin a spune ca imi pare foarte rau pentru tine inceaca sa vorbesti cu o prietena sa te desccarci ocupa-ti timpul cu ceva distractiv uita ca viata e asa cum e...

| gageans a răspuns:

Mama ta pleaca la lucru pentru ca traim intr o tara de ***. Iar cealalta problema, are un raspuns foarte simplu. Nu l mai baga in seama pentru cateva zile.