anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Toata lumea(colegii de clasa) dac misto de mine, ma umilesc imi jignesc familia si ma injura.Nu le fac nimic. Fara niciun motiv, animalele de colegi se i-au de mine.Si daca eu ma i-au de ei,incepsa ma injure de ma i-a dracu.M-am saturat sidaca spun dirigintei,ea zice sa nu ii bag in seama(eu nu pot,,nu stiu dc x(), si nici nu le zice nimic si dca eu as face cv de genu mi-ar face morala si ar purta pica pe mine.M-am saturat de ei, nu mai pot x(.Va rog ajutati-ma cu cv sfaturi.Si fara de-astea nuii baga in seama, ca degeaba. Fara mistouri! Multumesc ca ati citit si ca ma ajutati:*!

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca-i ignori o data, de doua-trei ori o sa vezi ca incet incet isi vor da seana ca isi racesc gura degeaba si o sa renunte sa te mai insulte

| Rose123 a răspuns:

Mda...faza cu "nu ii baga in seama" este total neadevarata. Oamenii nu au nevoie de motive ca sa se ia de tine. Daca tot spui ca ai incercat si nu a mers, ai dovada asta in fata dirigintei. Incearca sa le faci fata(dar nu cu acelasi limbaj vulgar, pentru ca lor asta le place si vor continua). Spune-i dirigintei de fiecare data cand ai ocazia. Nimeni nu are dreptul sa-si bata joc de tine! Trebuie sa iei atitudine! Probabil deja au impresia ca te domina si asta nu e bine. Nu te lasa intimidat(a)! Sper ca ti-am fost de folos happy Bafta!

| Adelyn24 a răspuns:

Imi dau seama cum a fost adica difficil insa nu ai ce face :0 Eu incerc sai ignor cat mai mult dar sunt niste credini care nu se baga in seama si fac toate chestiile astea doar pe placul lor fii tare! si mai si ignorai dc nu inceteaza in vreo 5-10 minute sa ii ignori aplica ceva mai aspru cu ei happy si apropo stiu genull asta de diriginta( nu vreau sa o insult) dar ma calca pe nervii incearca cv mai "dificil" cu ei sa ii faci pe lacul lor astfel simtinduse bine gen: daca te injura, spune-i cv sa invete minte si sa stie, uite nu stau mai mult sa-ti explic asa ca bafta happy

| Zippo01 a răspuns:

Le-ai spus parintilor tai despre asta? Ar trebui! pentru ca ei vor face cel mai mult pentru tine. nu te astepta de la nimeni altcineva sa faca mai mult decat ai tai.sa nu-i bagi in seama? nu poti! e deranjant! daca nici cu parintii nu rezolvi nimic si vrei sa te faci inteles sa iti dea pace atunci treci la violenta ( nu-i destept dar util) happy Succes!

| MaDyyy33 a răspuns:

Pai te-ai gandit ca poate si tu ai o parte de vina acolo ....adica facandu-i pe colegi animale,,, zic si eu.

| romulusandrei a răspuns:

Rezista in continuare, fii iron man, te doare fix in teava de ei

| Anonima1717 a răspuns:

Fara supara dar daca chiar TOATA LUMEA din clasa se ia de tine atunci clar ai facut ceva respingator sau ne la locul lui. Oamenii sunt rai, dar nu se iau de tine fara un motiv anume, si presupun ca la tine ipoteza ca sunt invidiosi nu se ia in considerare. Citeste o carte cu bunele maniere(daca ai) si greselile majore pe care le regasesti si le-ai facut noteazati-le pe o hartie si incearca sa le indrepti. Bafta!:*

| Magazin-de_Adidasi_1988 a răspuns:

Esti fata sau baiat? tu singur/a poti sa bati pe cineva rau, dar foarte rau, in acest fel ii intimidezi pe ceilalti. le spui ca practici un sport judo / wushu. bine ar fi sa practici un sport iti lipseste increderea in tine. tu singura/a cam slabe sanse sa rezolvi ceva, le-ai dat amploare lasandu-i sa-ti vb urat. cel mai indicat ar fi sa mearga cineva sa discute cu ei.un sportiv, Mardoi de cartier face fata cu brio. te ajut eu daca vrei faca nici un interes. si iti promit ca ii voi panica in asa fel incat ceea mai mare dorinta a lor va fi sa se imprieteneasca cu tine