| madalinutzamada a întrebat:

Va rog sa-mi raspundeti la niste intrebaripuppy dog eyes.De unde stiti ca Dumnezeu exista? Daca cineva a scris biblia asa, fara sa fie adevarat? Daca Dumnezeu este la fel ca si zeii in antichitate, adica de fapt nu exista? Si daca ar fi sa fim creati dintr-o singura celula cum evolueaza ea?

7 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Deci tu eşti sora lui Peter Pan şi ai ieşit din ou, sau,..., ai evoluat din maimuţă.
Cam asta e ce crezi tu, nu?

| Razviiiiiiiiii a răspuns:

Nu stiu sa iti raspund straight face straight face

| GumitzaDePepene a răspuns:

Pai la ceea ce intrebi tu iti raspund cu ceva ce a zis Dumnezeu.
"Multi se bucura si nu m-au vazut"

| AndreisiMaicum a răspuns:

Pai eu stiu ca Dumnezeu exista caci o data cand ma pierdusem in padure si eram mic cam de 6-7 ani ma rugasem la Dumnezeu sa gasesc drumul bun si dupa l-am gasit

| andreeutzaa a răspuns:

Dumnezeu nu exista ca entitate, fizic, niciodata nu a existat.Biblia pentru cei din antichitate era ca un fel de lege morala, cu reguli facute cu mentalitatea perioadei respective pentru a face ca cei din jur sa aiba un comportament corect cu frica unei enitati abstracte(Dumnezeu). Deci in final Dumnezeu nu este decat o entitate creata de imaginatia oamenilor pentru a avea pe cineva sa urmeze, o speranta sa zicem.Atata tot.Cum a evoluat lumea, nu se stie.Desigur nu cum e zis in biblie cu Adam si Eva( prostie absoluta). Acum nici expertii nu stiu sa confirme adevaratul proces care a dus la existenta noastra dar asta e si frumosul existentei noastre: misterul happy

| contesa_9175 a răspuns:

Sincer eu nu am certitudinea daca Dumnezeu exista sau nu,in schimb eu cred in El si asta Il face sa existe in mintea mea.
De ce cred in el?
Pai este foarte simplu, oricate explicatii ar incerca marii savanti sa dea cum ca la inceput au fost doar microorganismele care pe parcursul a milioane de ani au evoluat s.a.m.d, eu una poate ca nu am capacitatea sa inteleg asa ceva, de multe ori cand nu avem raspuns la o intrebare cautam logica unde nu exista si mai si inventam niste lucruri care nu pot fi dovedite in totalitate.
Eu nu vreau sa conving pe nimeni sa creada in Dumnezeu pentru ca asta depinde mult de capacitatea omului de a percepe lucrurile dar sper ca lumea sa se gandeasca doar la un lucru poate ca organismul nostru a evoluat datorita unor specii dar organismul ar putea traii fara un suflet?

| Olivia13 a răspuns:

Buna! Unii oameni nu cred in Dumnezeu pentru ca nu l-au vazut, dar la fel de usor am putea sa ne punem intrebarea: oare aerul exista? Noi nu vedem aerul, dar totusi suntem convinsi ca exista si ca e acolo.Traim cu el, dar totusi nu il vedem...

Întrebări similare