Te inteleg :* Si eu am trecut prin asta. M-am razbunat si m-am simtit mai bine, sincer. Solutia nu este sa il inseli si tu. Vei parea imatura si lipsita de imaginatie. Poarta-te frumos cu el, chiar foarte frumos si cand prinzi ocazia, fa-o! Razbuna-te. Asta nu se planuieste, ci e ceva spontan. Vor fi ocazii :* Si nu mai suferi, daca te-a inselat, inseamna ca e un prost. Nu te apreciaza la justa ta valoare:* Esti prea buna pentru el
De ce sa-l faci sa sufere? Bietul om... habar n-are...
O sa vina momentul potrivit cand o sa stie cum e sa fii inselat; pagina se intoarce.
Daca il vei face sa sufere, o sa-ti para rau, pentru ca si tu s-ar putea sa te afli in viitor in aceeasi situatie ca si el
Îl iubeşti şi vrei să sufere?! Cât de mult te-ai gândit,tu nu vezi că ceea ce gândeşti nu are logică? Fată dragă te-a înşelat e un nesimţit, de ce l-ai mai iubi, de ce i-ai dori suferinţă nu pot înţelege.
Sfatul meu: crează-ţi un nou drum alături de cineva care te merită fără aţi întoarce privirea în trecut!
Mult succes şi ai grijă de tine.
Daca mai este cazul, si iti cere inca o sansa. ii vei acorda o a2`a sansa. il iubesti. deci il ierti. suntem oameni. si cu totii stim ca ispitele sunt mari. nu? nu te razbuna pentru ca nu faci nimic bun. macar de`ai castiga ceva din suferinta lui . poate ca tu esti de vina ca te-a inselat. poate n`a gasit in tine` ce a gasit in alta parte. fa`i pe plac macar un timp. demonstreaza`i ca il iubesti. el singur isi va da seama ca a gresit. si cu sigurantsa va suferi cand va realiza ce era sa piarda. dar se va bucura enorm ca inca te mai are.
Indiferenta e cea mai tahre arma...incearca sa il evitzidak trece pe langa tine sa nu il bagi in seama sau cand e el prin preajma sa te vada fericitha:mai fericitha decat cu elchiar dka nu esti incearca sa fi, pentru ca daca chiar te-a iubit o sa il doara asta si o sa ajunga in genunchi la tine daca inca te iubestesi daca thu chiar l-ai iubit o sa vada asta cand va realiza ca cea de langa el e f diferita fata de tine si ca nu il poate iubi ca tinesucces daca vrei sa te mai ajut cu ceva ma gasesti p huba_bubba14 funda?:d
Cel mai tare l-ar durea daca te-ai baga cu cel mai bun prieten al lui...Dar nu face asta ca s-ar putea sa suferi tu mai mult decat el.Iar daca il iubesti nu cred ca l-ai putea insela.