| KubetiiOO a întrebat:

Va rog sa nu ma credeti nebuna, nu sunt! Dar aveti rareori sau cateodata impresia ca unele lucruri apar si apoi va dati seama ca asa era si va speriati? Exiista fantome si chestii? Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi:*.Si va rog sa nu faceti misto de mine.

11 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Un lucru e sigur. Nu exista fantome, deci stai linistita.

| Liviu a răspuns (pentru Dash):

Si daca eu ti-as zice ca exista, as baga mana in foc ca existahappy?

| Liviu a răspuns:

ToTul exista,e real.
E un echilibru intre Dumnezeu/satana.
Vreau sa zic ca e totul normal.
Invocari de demoni,pactul cu diavolu...
Strigoi,moroi,yele,si altele sunt la fel de adevarate ca Dumnezeu.
Trebuie doar sa stii cum sa te feresti de ele, de oameni raihappyde energiile negative.
Nici eu nu credeam in asta, dar am inceput sa cred, vreau sa zic ca. totul e realhappy
Dar unele persoane traiesc o viata de om si nu afla despre asta, nu patesc nimic 'paranormal', nu patesc nimic 'special' sa spun asa.
Mai pot spune doar ca unele lucruri trebuiesc sa ramana ingropate.

| LoOvE a răspuns (pentru Liviu):

Sa ramana ingropaterolling on the floor))).Zi-le pe toate daca tot ti-ai deschis gura. Daca mai ziceai, poate te credeam...

| Liviu a răspuns (pentru LoOvE):

Ce vrei sa spun draguta, ritualuri? pe aici intra fel de fel de copii fara cap, vrei sa ii am pe constinta? fi serioasa, unii habar au de lucrurile elementale, cum ar fi protectia, ei vor direct subiectul "incins", e cam greu :^^

| DyNo a răspuns:

Nu exista fantome, mintea si imaginatia iti joaca feste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai manca fasole inainte de culcare...

| deyutza135 a răspuns:

Nu nu exista si mie mi se intampla la fel eu procedez asa noaptea imi apring o lampa ca sa vad totul clar daac e nevoie stau cu pisicuta mea de plus in mana si zic o rugaciune cand simt eu nevoia sa vezi ca va functiona

| FloriNk a răspuns:

Mintea noastra e bogata in imaginatie laughing
Si n-are de ce sa iti fie frica...

| FataFaraSentimente a răspuns:

Nu fantome nu exista, cred ca ar trebui sa citesti niste carti de rugaciuni si sa mai mergi pe la biserica, pentru ca Bunul Dumnezeu te va apara de orice frica si rau. Bafta =]

| TrickstarR a răspuns:

Unele lucruri, intr-adevar, sunt numai in mintea noastra, dar nu poti fi sigura daca exista sau nu. Dar cum a zis si Elena, poate sa te ajute o rugaciune. Si eu fac asta cand ma trezesc noaptea si am impresia ca am auzit sau am vazut ceva... Toata chestia e sa incerci sa te calmezi si sa te gandesti ca nu e cum vezi prin filme. Cand eram mai mica si imi aduceam aminte de o secventa dintr-un film incercam sa imi imaginez camerele si actorii si sa ma conving ca nu era real. Atata timp cat tu crezi ca sunt reale si ca pot sa-ti faca rau, o sa te sperii singura. Incearca sa nu te mai gandesti la asta si sa stai calma de fiecare data cand ti se pare ca vezi/ auzi ceva.winking