Apoi, el ti-a distrus increderea, te-adus la disperare si tot vrei sa te impaci cu el? Girl, grow some balls. Nu merita.Si nici tu nu meriti deoarece dintr-un impuls copilaresc ai apelat la sex cu altul si i-ai mai si trimis online.Sunteti amandoi cam pierduti, iar din punctul meu de vedere daca va impacati totul devine si mai aiurea.Cum vei sti ca el nu te va insela din nou? Si el cum va sti ca la cea mai mica cearta nu fugi la sex cu altul? E cat se poate de nefericit sa existe trust issues si motive de reprosare.In locul vostru as lua o pauza de la relatii, pana va mai maturizati putin.
Nu a fost o mica cearta...el ma insela de 3 luni si inca era cu mine pana sa aflu eu, ai dreptate, daca m-as impaca cu el e posibil sa o faca din nou
Buna.Eu nu prea inteleg de ce ti-ai complicat asa existenta, imi pare rau.Din dorinta stupida de razbunare probabil au de suferit 3 oameni: fostul si prietena lui de care se desparte, tipul de 26 de ani care oficial are rol de pedofili si ti-a zis ca te place.Chiar merita toata drama asta? Cu un singur lucru sunt de acord: ca nu merita sa iti iei zilele pentru nicio relatie esuata.
Ne spui si ce contineau filmuletele? Chiar vreau sa stiu ipostazele care l-au innebunit.
Sfat: Nu te impaca cu el.
Multumesc de sfat, apreciez, nu stiu daca are importanta prea mare ce contineau, erau 2 videoclipuri de cate 6, 7 secunde cam asa, intr-unul stateam cu spatele la camera si intr-unul faceam or... sper ca s-a inteles nu dau mai multe detalii
Poate ca realiza ce a... pierdut.
Culmea ar fi sa mai dai alte detalii
Buna.
De ce ai face asa ceva? Ai o varsta asa frumoasa in care ar trebuie sa iti traiesti tineretea, sa te duci la scoala, sa te plimbi...chestii de genul.
Nu sa joci drame p*rno. Stai sa ii dovedesti unui cretin ce? Ca esti usuratica? Plus cu unu care vorba lu @dullcat5678 oficial pedofil.
Parerea mea e sa treci peste si sa ii lasi pe amandoi.
Vezi de viata tanara. Ai timp de relatii mai tarziu si cu oameni ok.
Vei cunoaste mai multi oameni, nu se opresete totul la o persoana.
Succese.