Buna! Depinde la ce te referi.Adica:obiecte,haine...
Ca si haine ia`ti ceva adecvat temperaturii de acolo,si haine mai groase si mai subtiri.
Ca si obiecte,ia`ti ce stii ca iti trebuie,cum ar fi:farduri(daca te machiezi),telefonul(neaparat), casti, o agenda...Si alte lucruri care stii ca iti mai trebuiesc!
Pai in primul rand haine,niste sendisuri pe drm,o sticla de apa,oaparatul foto,carti de joc, telefonul, si lucrurile careti plac noroc,, funda? plzz
Pai in primul rand uita-te la meteo, sa vezi cum e vremea, sa stii ce haine iti iei.pe urma de mancare e mai bine sa iti iei ceva uscat si de lunga durata,de exemplu conserve,salam, cascaval, chestii din astea oricum daca iti va fi pofta de ceva anume iti cumperi la popasuri.si nu trebuie sa iti iei multe dulciuri gretoase,incearca sa iti iei stixuri, covrigei, dinastea.si daca ti-e rau pe autocar, niste lamaie sau pastile de la farmacie
Parintii nu te ajuta?
Haine + chiloti si sosete
Cosmetice (daca ai vreo crema ceva/machiaj) + Sapun/gel de dus/prosop + perie de par (daca-ti trebuie)
Pasta si periuta de dinti
BANI
Aparat foto + acumulatori
Incarcator pentru telefon si telefonul
Sa-ti iei haine groase si in plus, pentru ca de obicei e mai frig decat te astepti.
Tinand cont ca-s 3 zile...i-ati ceva de schimb(2 perechi de haine maxim), periuta si pasta de dinti(distractie ca distractie dar si igiena) si aparatul foto.
Pai sa incepem cu produsele pe care le folosesti si acasa :
-Sampon; -Sapun de fata;-Deodorand;-Periuta de dinti (Evident si pasta de dinti);-Prosop de fata si de corp;-Lotiune de corp ce se foloseste dupa iesirea din dus.
La haine cred ca stii ce sa iti iei avand in vedere ca este iarna.
In caz ca esti fata iti poti lua farduri care nu curg din cauza apei si, tot doar daca esti fata sau esti baiat care are cosuri puncte negre etc iti poti lua prduse pentru curatarea tenului pe care ai sa le pui impreuna cu fardurile intr-o trusa ca sa nu le pierzi.
Cam ata imi iau eu ...deci iti urez distractie placuta
Penaaaa1 întreabă: