Sa faca ce crede ea mai bine asa ar fi si corect.de exemplu daca ea il iubeste mai mult pe fostul iubit si sta cu asta care e acum doar casa nul raneasca nu are rost deci cum am zis sa faca cum crede ea ca e mai bine
Ideea e. ca nu e decisa. pentru ca si cu prietenul ei actual... este o dragoste. cu nabadai ca sa zic asa (de fiecaredata cand se cearta. si asta se intampla mai mereu pentru ca tipu e gelos. andreea vine la mine si imi povesteste si etc.) Probabil daca relatia actuala ar merge ft ft bine nu i-ar fi chiar asa de greu sa aleaga...
Oricum multumesc de ajutor!
Poii eu cred ca nu trebuie sa se desparta de prietenul ei doarece acesta va suferi mult inteleg ca si cel care a venit in Romania inca o mai iubeste dar eu cred ca nu ar trebui sa se desparta poate baiatul va pleca din nou peste granita si se vor desparti din nou! ..parerea mea este sa nu se desparta sper sa-ti fie de folos succes
Ideea e. ca nu e decisa. pentru ca si cu prietenul ei actual... este o dragoste. cu nabadai ca sa zic asa (de fiecaredata cand se cearta. si asta se intampla mai mereu pentru ca tipu e gelos. andreea vine la mine si imi povesteste si etc.) Probabil daca relatia actuala ar merge ft ft bine nu i-ar fi chiar asa de greu sa aleaga...
Oricum multumesc de ajutor!
Geo2969686 întreabă: