Buna,
Chiar e necesar un sfat?
Banuiesc ca ai auzit de vorba romaneasca "cine alearga dupa doi iepuri nu prinde nici unu"
Acum tu ceri un sfat la lume,de unde crezi tu ca stim noi ce simti tu si toate cele?
Trebuie sa ai un iq sub limta sa pui o intrebare de genu.
Daca tu nu stii ce simti, sau de ce, mila pila sila etc, cine crezi ca stie?!
Ia vezi, poate vei cunoaste un al treilea baiat.
Poate te va face sa-i uiti pe amandoi
Vrei un safat?
Nu cauta sfaturi pentru viata ta pe internet, tu iti traiesti viata nimeni altcineva.
Daca ai vazut ca relatia cu Dan nu merge din cauza distantei de ce ai inceput-o pe cea cu Cristi? cand sti ca si el e asemanator cu dan.
Daca totusi vrei un sfat ia o pauza de la relati si gandeste-te ce vrei de la viata, partener si de la tine. cand vei putea raspunde acestor intrebari atunci vei putea lua o dezicie fara sa regreti.
Mda poate ai dreptate.dar nu stiu mi-e frica sa raman singura, nu vreau sa fiu singura acum, daca as lua o pauza ar insemna sa ii pierd pe amandoi si vreau pe cineva in viata mea, oricum mersi
Poate printr-un miracol Cristi acepta sa fiti doar prieteni pana iti pui ordine in ganduri si viata. PS:slabe sanse
"Daca iubesti doua persoane in acelasi timp, alege-o pe a doua. Daca o iubeai pe prima, nu ar mai fi existat a doua!"