anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vara aceasta prin iulie am intalnit un baiat pe mess. Eu am 15 ani iar el mi-a spus ca are 22 de ani. Pe data de 18 iulie am devenit iubiti. Eu sunt din Suceava iar el din Cluj. M-a atras foarte mult maturitatea si inteligenta lui. Pe atunci lucra in Italia. Cam pe la sfarsitul lui septembrie mi-a spus ca are 32 de ani. Eu am continuat sa-l iubesc la fel de mult. In noiembrie a venit in tara. Acum de sarbatori mi-a cerut sa merg la el insa nu m-am dus. astazi mi-a trimis sms ca daca maine nu ma duc la el ma paraseste deoarece el nu mai poate iubi o fata doar prin beep-uri si sms-uri. Eu nu pot trai fara el. Il iubesc enorm dar nu am cum sa ma duc la el. Din cauza lui am devenit si schizofrenica. Mai bine mor dacet sa il pierd. Despre el nu stiu decat cateva prietene. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alina alinuțo, dacă ai avea idee ce frumos jucăm teatru, chiar și pe 'mesingăr', dar mai ales în realitate...
Gândește-te numai o secundă, e suficient, că până acum n-ai gândit: ce vrea un bărbat de 32 de ani de la tine? E mai ieftin să te f... pe tine decât o curvă. Și plăcerea e mai mare, tu ești prospătură.
Fără supărare, dar tu ești la fel ca Monica cu al ei Irinel.
Ce crud am fost, ă? Sunt curios câte clicuri pe inutil/nefolositor o să primesc. Vreau să văd câte fătuci de 13-16 ani trăiesc în basme.

23 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cum spuneam mai demult aici nu judecam oamenii ci le dam sfaturi. Cel putin asa imi place sa cred.Parerea mea este ca ar trebui sa iti gasesti un baiat de varsta ta cu care sa te intelegi bine mai apropiat de varsta ta si sa il uiti pe respectivul domn.Inteleg ca te-ai indragostit de ce e si nu de cine e, dar trebuie sa te gandesti ca este posibil ca el sa profite de putina ta experienta in relatii si sa isi bata joc de tine.Fii optimista, Alina! Va rasari soarele si pe strada ta!

| Victoria a răspuns:

Alecsandra are dreptate. Cum poti sa spui ca il iubesti daca nici macar nu l-ai vazut?! Iubirea adevarata se simte, prin vorbe, prin ganduri, prin imbratisari, prin apropiere, nu prin ecranul unui calculator. Ceea ce simti tu pentru el poate fi o atractie datorita maturitatii lui, asa cum chiar tu ai precizat, dar in niciun caz iubire. Nu uita ca messengerul e inselator. Nu poti cunoaste foarte bine un om pe care-l vezi zi de zi, daramite un om cu care vorbesti pe cale electronica. Ai doar 15 ani, el are 32. Sa zicem ca acum nu te deranjeaza(desi diferenta e foarte mare si nu cred ca parintii tai l-ar accepta), dar ce faci cand tu vei avea 30 si el 47? El va imbatrani, nu va ramane tanar vesnic. Mi se pare o greseala, sincer. Te sfatuiesc sa nu pui suflet in "relatia" asta, nu se merita.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Luchhas (nu stiu dc am scris bine )are dreptate dc si el gadeste asa cum sa stau cu unu de 32 de ani care evident vrea sa profite de tine de ce tea ales intocmai pe tine? nu te intrebi pentru ca esti inca mica si vrea sa profite de iocenta ta si chiar daca te duci du-te cu 1 prietena sau colega mai mare sau cu un baiat in care ai incaredere dar in nici un caz singura bafta!

| anaid a răspuns:

Nu e iubire...sentimentul asta il poti numi obsesie sau obisnuinta.In plus nu poti iubi o persoana care te-a mintit asta ar insemna sa fii resemnata cu ideea ca alaturi de el ai duce o viata plina de minciuni. Dupa spusele lui nu te iubeste pentru ca daca iubesti o persoana o iubesti pentru ceea ce este iar din mesaje poti foarte lejer sa iti dai seama cum e o persoana. Sfatul meu de adolescenta fara experienta dar totusi cu capul bine fixat pe umeri este sa iti vezi de scoala iar daca ai nevoie de un iubit e bun si vecinu de la parter pe care il vezi des in pauza marewinking

| Eu4EverX a răspuns:

Nu ai cum sa te indragostiesi de o persoana fara sa o vezi, fara sa stii cum arata de fapt, asta nu e dragoste adevarata! Poate peste o saptamana iti spune ca are 42 de ani ce ai zice? ti-ar putea fi tata.Nu va inteleg de loc, de fapt nu inteleg "dragostea" asta pe internet si la telefonstraight face

| Eu4EverX a răspuns:

Hai sa facem in felul urmator si eu sunt din cluj ma duc il vad si iti zic despre el de acord?

Sti ca glumeam nustraight face Nu ma-s intalni niciodata cu o persoana necunoscuta si mai ales de 32 de ani.

| georgiana37 a răspuns:

Nu spune ca vrei sa mori el e un boshorog sa zic asa u ai viata inainte numa' un barbat e pe lumea asta? paraseste'l! parintii daca nu stiu de el e GRAV!

| hiphopbeatz a răspuns:

Pai el si sufletul lui "minunat" te'au mintit, for God sake!

daca suporti minciuna.de unde stii ca nu a fost casatorit si plateste vreo pensie alimentara? totusi la 32 de an deja se gandeste la formarea unei familii.

eu te sfatuiesc sa il cam lasi balta.asta dac nu vrei vreun princhindel care sa-ti urle in cap.

peacepeace sign

| Alecsandraa a răspuns:

Nu te inteleg. Cum il poti iubii daca nici nu l-ai vazut niciodata. Are dreptate el, nu poti iubi un om prin beep-uri si sms-uri. Si mai ales, tu ai 15 ani sh el 32? :-s. Uita de el. Nu spune prostia asta : "Mai bine mor decat sa il pierd." Fata, esti adolescenta, ai atatea de trait, nu poti muri straight face mai ales pentru un... Adult. Sunt atatia baieti frumosi de varsta ta. Pe cel de 32 de ani il uiti una doua, nici nu-l cunosti, cum il poti iubii? Si daca iti place la un baiat maturitatea si inteligenta, pai, sunt atatia baieti maturi si inteligenti de varsta ta. Nu te complica cu adulti. Eu zic sa-i spui ca nu are rost, tu ai o varsta, el cu totul alta, si, nu merita. Fa ce zic eu, va fi mai bine :*.

| Dizzy a răspuns:

Mama are 33rolling on the floor)... oare cum ar fi sa fiu cu unu de varsta mamei(poate fosti colegi de clasarolling on the floor)

| babyblue_8473 a răspuns:

happy Cunosc!
Si eu am patit asa acum vreo 3-4 ani. Vorbeam cu un tip pe mess, apoi la telefon, apoi ne-am vazut la web. Nu il iubesti, e doar o simpla simpatie, crede-ma! In plus, de ce ti-e teama sa il vezi? Lucrurile sunt mult, mult mai diferite in realitate. Nu mai continua asa ca iti faci rau singura. sad
Incearca sa te vezi cu el, poate are posibilitatea sa vina sa te vada intr-o zi si altfel vor sta lucrurile. Daca nu se poate, renunta la el! Va fi greu, dar va trece big grin tu esti abia la inceput! dupa unu, vine altu!
Bafta mult si anunta-ma ce ai decis! :*

| anduta160 a răspuns:

Sper sa nu te superi alina dar nu cred ca la 15 ani stii intr-adevar ce este aia"dragoste"mai ales ca nu l-ai vazut niciodata. poate pe mess sau la telefon va intelegeti dar daca fata in fata nu v-ati intelege ce ati face.esth uh sigura ca el nu are iubit, poat fi chiar sh casatorit.asa ca mai bine stai in banca ta.gaseste-ti un iubit potrivit pentru uh sh pentru varsta tha.scuze daca am fost prea realista.bft:*

| Carlene a răspuns:

Alina sunt 'nainspe' baieti care mint/insala/joaca teatru.

Nu o sa fi doar tu in situatia asta.

Se gaseste un baiat cu adevarat sincer la 1000 de anilaughing

Nu iti complica viata...

Pentru a putea sa-l uiti vorbeste cu cineva(neaparat baiat, pentru ca eu in fete nu mai am incredere de aproape 2 ani) si ai sa vezi ca o sa iti explice cum sa-l uiti.

si alta problema care ma deranjaza: De ce sa te duci tu dupa el? Daca vroia sa te cunoasca cu adevarat venea el...neconditionathappy

Cate fete de aici sunt de acord cu mine(ca baieti sunt mai de incredere daca ti sunt cu adevarat prieteni)?

pup:* Sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| Dede_1899 a răspuns:

E ceva foarte complicat ...De ce te-a mintit spunand ca are 22 de ani? Si daca vrea sa fie cu tine ar trebui sa renunte el nu tu! Ai doar 15-16 ani cum ai putea sa traiesti cu cineva de 32 de ani? ti se pare logic? Lui ii trebuie o familie copii nu o adolescenta de 15 ani! Trebuia sa te desparti de el cand ti-a zis ca are 32 de ani! el are o viata sexuala, ce i-ai putea oferi tu la 15 ani? Iti dau un sfat lasa-l! Profita de o adolescenta! Daca ar fi fost un om destept nu sar fi combinat cu tine! Zau asa! Tu gandesti? ai tai stiu? sa lasi totul pentru ceva care te-ar putea distruge...de unde stii ca el chiar te iubeste? v-ati inalnit vreodata? Cine stie la ce pericole poti sa te astepti. un adult in toata firea nu se indragostea d o fata d 15 ani! Profita de tine! despartitiva si incearca sa iti gasesti imediat un iubit de varsta ta care sa iti aline supararea! uita de el!

| madalykuka a răspuns:

Nu faci nimic dmne adica moi fata iti putea fi tata,,, aproape,,
si ce dreq ti sor aprins atat talpile dupa el
azi maine iti zice ca are 50 de ani laughing
ia sa vad daca il mai iubesti si atunci,rolling on the floor
dmne se vede ca esti de aia care sta tt ziua in casa te indragostesti pe me
uite o melodie pentru uh
doua puncte paranteza paranteza
o gasesti pe yiutube si mai iesi si tu fata afara pe ala il doare in 14 de tine e om mare crezi ca nu putea sa vina el la tine daca te iubea atat,,,,?
ha? cred ca vrea sa te puna sa te duci la el ca sa te puna la produswinking
deci mama draga du-te daca uh simtiwinking
auzi te indragostesti de niste cuvinte,,?
thu nu stii ces alea fapte mama draga?

| madalykuka a răspuns:

Stii ce santem o gramada care au incercat sa-ti dea sfaturi,,,
de ce ai mai intrebat daca uh chiar nu ai de gand sa fi fata serioasa si sal lasi,, app data viitoare nu mai cere sfaturi daca nu ti deloc cont de ele,,, numai asa ca sati exersezi scrisu?

| deea_9894 a răspuns:

Off, dragostea asta oarba! Nu stiu ce sa zic e ceva delicat. Poate vei regreta daca nu te duci, dar sa stii ca el are o varsta si tu alta, gandeste-te la parintii tai gand vor afla. Nu e singurul baiat de pe pamant. Si pentru tine exista cineva. Si te rog gandeste-te ca ai 15 ani si el 32 si ai mare grija, ce sti tu despre viata lui din italia cine stie cu cate usuratice a fost el. Ai mare grija, poate nu il cunosti cu adevarat pate te-a mintit si se joaca cu tine, nu ai stat fata in fata cu el si nici nu esti majora, parintii tai vor inebunii daca afla. Nu face o prostie.Prietenele tale sunt de acord, eu cred ca nu. Ai grija!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il iubesc enorm. Nu ma intereseaza cum arata. Pe mine m-a cucerit sufletul lui minunat...sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uita. te cata dreptate au cei care ti-au raspuns deja, mai ales @luchass. Nu te lasa inselata de niste vorbe`n vant. Ai 15 ani, ai toata viata inainte. O sa-l uiti foarte repede, rupe legatura cu el, si`l vei uita mult mai repede decat iti imaginezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine te apuci de invatat, stai linistita acasa si iti vezi de viata ta de adolescenta. Ce te poate cuceri daca tu habar nu ai cine e si ce hram poarta? Daca este insurat? ah! e sincer! nu e, eventual e in divort cu nevasta sau sta cu ea doar din complezenta.Vesnica poveste. Cauta un prieten de varsta ta, simplu, curatel si fara fente in cap. Daca era mai intelept nu te "agata" pe net, macar asa, pentru anii pe care-i are. Daca era si mai inteligent, nici macar nu iti cerea sa te duci la el.Baliverne,cai verzi pe pereti si tu fara minte, copila!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu iti dai seama ca ai fost mintita de prima data?
Cu anii?
Chiar asa de naiva esti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@luchass, sa stii ca am intre 13-16 ani, dar ti-am dat inteligent mai.winkingwinking. Sa sti ca mai si gandesc unele fete la varsta asta... Si ma alina, adevarul cam asta este, cat de tare te-ar durea, pentru tine este posibil sa te fi indragostit de el si regret chestia asta, dar el ...sunt sanse sub 10% astea insemnand ca ori este obez, ori nu a mai avut in viata lui o relatie, ori abia acum a iesit dintr-o clinica de,, redusi mintal``; Majoriattea baietilor, au o vrajeala de te lasa cu balele pe joc.(hee hee pe unele), dar si tu daca crezi chestiile astea.nu stai departe de eisad. Si daca te-ar iubi asa cum zice, ar veni la parintii tai, ar discuta cu ei si le-ar demonstra adevarul. Te cheama el pe tine acolo.de unde sti ca nu este un,, peste``? Sau tarficant de carne vie, Cat de indragostita esti.sa nu iti treaca cumva prin cap sa te duci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa iti pui mintile in cap si sa nu cumva sa te duci la el. Niciodata nu stii care e adevarul, mai ales dupa ce te-a mintit. Te poti trezi ca e un pedofil si acolo s`a zis cu tine. Cauta un baiat in realitate.