| alexuzha a întrebat:

Buna vara asta am fost cu un baiat cu catva ani mai mare ca mine(26 de ani) neam cunoscut vara asta si lui ya placut de mine ne-am intalnit dupa cateva zile si am stat de vorba in masina lui. el tot trage de mine(adica sa ma culc cu el eu fiind virgina) nu am vrut bine inteles si yam spus ca vreau sa ma duc acasa am plecat si de atunci nu neam mai vazut. dar dupa cateva zile aflu de la verisoara mea, care a aflat de la iubitul ei ca cica baiatul asta s-a culcat cu mine(iubitul verisoarei mele este cel mai bun prieten al lui si ii spune mereu totul)cand am auzit am ramas muta bine verisoarmea stia deja tot ce facusem cu el si oricum ma stia ca minte si mi-a spus ca seara o sa al sune sa se ya de el dar eu i-am spus sa la ma lase ca rezol eu.seara l-am sunat si l-a intrebat bine inteles ca a negat absolut totul.si acum de curand am aflat ca umbla si cu o fata de vreo 2 ani erau impreuna cand am auzit mam enervat super tare mai ales ca el a spus murtor prieteni ca s-a culcat cu mine chiar daca nu e adevarat si ma bagat into mare belea asa ca as vrea cateva sfaturi ca sa il pot face sa sufere asa putintel cum mi-a facut si mie (nu ma intelegeti gresit ca nu vreau sa al despart de prietena doamne fareste) voi ce sfaturi imi dati?

15 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Trateaza-l cu indiferenta, nu merita atentia ta.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa faci asta... dar... daca se crede atat de macho si se lauda la toti ca s-a culcat cu tine cred ca cea mai grea infrangere ar fi... fie sa-l prostesti ca te culci cu el si sa-l duci de nas, sa-ti faca toate poftele sa fie dupa tine si cand se apropie momentul sa-i spui "Pa!"... fie sa gasesti alt tip care sa spuna ca s-a culcat cu tine (dar ti-ai face mai mult rau) presupunand ca i-ar fi ciuda... Dar sincer... cel mai bine ar fi sa-l lasi in pace. Pentru ca daca a scos barfe de genul asta... nu vrei sa stii ce va face in continuare... Mai bine uita ca l-ai cunoscut.

| maryana5 a răspuns:

Prefate ca te dai la el si vrei sa ti-o "pui" cu el (bineinteles nu o vei face) si inregistreazal cand e tandru...cand iti vorbeste frumos si cand iti spune ce iti spune... apoi arata-i prietenei lui! nu ca ai vrea sa-i faci vreun rau dar... dinc e ai zis tu mie una mi-e mila de fata aia sad
xoxo, mary straight face

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Sau ai putea sa il infrunti de fata cu toata lumea...inclusiv prietena lui si cel caruia i s-a laudat si sa il faci sa regrete...ar cam merita... daca nu il faci de ras in fata tuturor atunci uita ce s-a intamplat si cand va fi sa renunti la virginitate sa o faci cand va fi o relatie curata...

| Mwhahahaa a răspuns:

Nu stiu thinking
Indiferenta in momentele astea doare cel mai tare, credbig grinbig grin

Nu-l mai lua in seama, fa-te k nu te intereseaza deloc persoana lui...Si ai sa vezi ca o s-o lase balta...Si poate n-o sa mai insinueze lucruri...Nenorociti unii baieti sad

| Leea1234 a răspuns:

E un parsiv!
nici sa nu te doara capul de vorbele lui!
odata ce tu stii ca esti "curata" sa spuna ce doreste!
cine iti sunt cu adevarat prieteni, te vor crede pe tine... iar cine nu, il vor crede pe el!
nici sa nu il mai saluti, nu merita atentia ta!
si un sfat ...lasa-l sa zica ce vrea si cui vrea... dar tu sa nu iei niciodata vorba de subiectul asta cand vorbesti cu prietenii tai...sti cum se spune :cine se scuza...se acuza!
sa fi fericita, si capul sus ...ca ai de ce!

| Parintele a răspuns:

Vezi-ti de treaba si alta data fii mai atenta. Ai si tu partea ta de vina..Incearca sa iti faci prieteni mai apropiati de varsta ta ..nu pularai de 26 de ani care normal ca vor doar sex. Tu ce credeai ca te iubeste?

| zuzumic a răspuns:

Are 26 de ani sau cu 26 de ani e mai mare k u... ideea e k el doar asta sea dorit sa se kulke cu tine si daca nu a reusit sa apukat sa minta. cred ca ai putea sa vbesti cu prietena lui... sa ii spui ce s-a intamplat ...si ea va sti sa aranjeze totul... pentr ca e evident ca nu tine la ea... poate totul a fost doar un jo intre baieti stiind k tu esti virgina ...si virginele sunt untrofeu pentru baietii

| Mina a răspuns:

La 26 de ani sa faci asemenea lucruri? Demn de dispret baiatul!

| Mitss a răspuns:

Ufff.alexuzha greu e cu unii baieti! Crede-ma ca daca eram in locul tau i-as fi trimis un sms de la alt numar cand stiam ca e cu prietena cealalta sa ii spui ca a fost nesimtit ca a vrut sa fie cu tine doar pentru sex si ca nu mai aveti ce discuta... Daca nu atunci vorbeste mai bine cu prietena lui si spune-i tot ce ti-a facut, sa vada si ea ce badaran...Si nu uita sa nu te ma gandesti la el... NU exista!
Pupici... sper sa te ajute!:*

| abis a răspuns:

Spune tuturor ca da, v-ati culcat odata impreuna. Dar ca o are atat de mica, si este atat de nepriceput cu ea, ca nu mai vrei sa repeti experienta.

| Andraa_3088 a răspuns:

Eu zic sa-l lasi in pace. Nu e capatul lumii. Pe tine nu trebuie sa te afecteze ce spume lumea. Tu stii ca a fost o minciuna. baietii mai fac si chestia asta (spun ca s-au culcat cu o fata pe care poate nici nu o cunosc foarte bine). Dar ai grija de acum cu ce persoane stai de vorba in masina. usile se pot bloca usor, mai stii? happy

| danz a răspuns:

Sfaturi? Invata sa scrii.

| sweety_1169 a răspuns:

Eu zic sa i aduci la cunostinta prietenei lui ce fel de persoana e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut bine happy
Ignora-l, daca vorbiti pe mess, fa misto de el, raspunde-i urat, si zii ca prietena lui o inseala, apoi dupa ce face un soc zii adevarul happy

Bafta happy