| MissAvocado a întrebat:

Vara asta as dori sa imi fac suvite roz, de la jumatatea parului in jos. Am parul saten inchis si as dori sa stiu daca trebuie mai intai sa ma decolorez si dupa aceea sa ma fac cu roz ca sa se vada culoarea aceea intensa sau pot sa ma fac direct pe par... Si as dori sa stiu cu ce ar trebui sa ma fac sa reziste mai mult culoarea, adica cu vopsea, nuantator sau altceva? Funda si voturi :* Multumesc mult

3 răspunsuri:
| ARF a răspuns:

Eu am o colega happy Si si-a facut si ea suvite roz happy Doar ca ea nu si le-a decolorat thinking Dar eu totusi ti-as recomanda sa folosesti un decolorator

| adeliz a răspuns:

Buna! happy vara aceasta, verisoara mea si-a vopsit varfurile parului roz (parul ei este brunet) si i-au iesit mai mult spre rosu, deci cred ca ar fi mai bine sa-ti decolorezi parul (daca vrei sa-ti iasa roz roz). Ea a folosit sampon, este vopsita de vreo 2 luni si inca i se mai vede culoarea. daca vrei sa ai suvitele numai vara aceasta, ti-as recomanda samponul. Sper ca te-am ajutat. happy

| hanayonna a răspuns:

Bineînţeles că trebuie decolorat. Sfatul meu e să rămâi la nuanţator/violet de genţiană şi să nu te faci permanent. E foarte greu de întreţinut o culoare deschisă gen roz, turcoaz, verde neon etc