| perceive a întrebat:

vara asta merg sa stau in sat, si acolo sunt niste baieti care isi bat joc de mine, fac glume pe seama mea pentru ca mie mi-a placut de unul din ei si uneori ma si injura! si eu nu stiu ce sa fac? cum sa reactionez? uneori seara se aduna mai multi si stam si atunci isi bat joc de mine foarte urat... ce ar trabui sa fac /? mersi mult

5 răspunsuri:
| Medis a răspuns:

Buna...

Cred ca ar trebui sa le raspunzi cu aceeasi moneda. Sa incerci sa le gasesti o replica la tot ce zic ei tongue, dar depinde si de varsta pe care o ai. Asta ar fi cea mai buna solutie happy.

Multa Bafta :*happy

| gigiro a răspuns:

Probabil, considera ca nu faci parte din cercul lor, fie esti prea departe de problemele lor, fie ca nu poti sa ii intelegi. In general, se petrec astfel de lucruri, cand tu esti foarte bogata, desteapta, ai alta religie. e un fel de respingere a grupului. Ori le explici ca esti la fel ca ei, ori stai in banca ta, pentru ca situatie de mijloc nu exista.

| vyo a răspuns:

Buna, cel mai bine este sa ignori asemenea oameni.

| tim a răspuns:

Bine faci si rau gasesti. ti-a placut cine nu trebuie. ei nu cred ca merita atentia ta. daca tot vrei unul din sat, cauta unul de treaba si tu, nu unul,, influent"

| HBK a răspuns:

Nu te lua la cearta cu ei, sau sa le raspunzi la provocari. Ei tot vor continua daca le dai apa la moara.Trateaza-i cu indiferenta, gandeste-te ca unii oameni nu merita nici o farama de respect din partea ta. Daca oferi respect, ai pretentia sa si primesti inapoi, nu? Lasa-i cu ochi-n soare, fii demna de tine.