Daca este un baiat destept, nu te-ar mai accepta in viata lui vreodata, pentru ca sincer, nu merita una ca tine!
Daca fostul te iubea si astalalt nu de ce l-ai mai lasat pe prumul? Asa ca te-ai plictisit si ai vrut sa mai schimbi ceva in viata ta?
Uite eu nu sunt contra despartirilor daca doi oameni nu se mai inteleg sau nu se mai iubesc.Nu sunt contra nici sa iti gasesti pe cineva dar vei invata in timp ce vei creste ca relati perfecte nu exista si atata timp cat va iubiti ve-ti trece peste.Nu lasa omul care tine la tine doar pentru ca te-ai plictisit tu un pic.Comunicati si rezolvati.
Acuma treci peste ca nu mai are rost, l-ai ranit si nu ai procedat corect.
Te-ai despartit de el pentru altcineva! Banuiesc ca stie si el acest lucru! A fost si poate mai este ranit de fapta ta. Poate s-a consolat gasind o fata care il iubeste, deci nu stiu ce sa zic insa data următoare gandeste-te de 100 de ori inainte de a lua o decizie care raneste. Cu sufletul nu-i de joaca! Numai bine!
Sorry fata. Dar eu nu respect deloc persoanele care se despart de cineva pentru alta persoana. Cat de tampit poti fi sa faci asta? Dar na te-ai dus pe ***...ti-ai luat-o-n freza. NU IL MERITI!
Incearca Toti merita-m o a doua sansa
Doar un prost ar spune asta naiv...
Scuze sunt rau? n-am observat iti zic un sfat cauta pe altcineva baiatul ala nu o sa te mai vrea Totusi mai sunt are balta peste daca 2 1 te-a placut unul nu exista mereu un al 3lea succes
Nu te supără dar ești proasta pentru ca l-ai lăsat pentru altul nu contează cit demult tear iubi sau nu. În locul lui te-as trimite. Sper ca e normal și va ști ce sa facă nu unul ca tine
Pune-te in locul lui, daca ei ti-ar fi facut tie ce i-ai facut tu lui, tu l-ai mai vrea inapoi?
Daca ai fi fost tu cea parasita, chiat daca ai mai fi avut sentimete pentru el te-ai fi gandit " daca a facut-o o data, o va face din nou".
Eu iti propun sa iti cauti pe altcineva, de asemenea sa analizezi putin mai mult inainte sa iei astfel de decizii pe care mai apoi sa le regreti.
Un lucru tine minte.
Incearca sa iti traiasti viata an asa fel incat sa ai cat mai putine regrete.
ale0409 întreabă: