Ma tu nu placi decat o poza. deci virtual. daca nu l-ai vazut niciodata ce poti sa placi la cine? eu ma inteleg bine cu toti de pe TPU la unii chiar leasi da cate una dupa cap,, amical asa. da nu cunosc pe nimeni. ce sa te sfatuiesc? cautati un prieten real pe care sa-l vezi, sal pipai si sa imparti timpul ci el sa fii cu cineva nu singura in fata compului de vorba cu cine? ca tot singura esti.
Ntz ntz ntz messengeru asta... Cum sa te atasezi asa de el daca nici nu l ai vazut...
El de fapt este un robot bionic venit de pe alta planeta pentru a culege informatii despre noi, oamenii.Cand a auzit ca vrei sa va intalniti a apasat butonul "Abort mission". Si uite asa se nasc copiii.
L'ai vazut in web vreodata? Poate ca nu e pers pe care o crezi u si poate nu e nici din acelasi oras k u si tocmai de asta zice ca se muta. Incearca sa iti concentrezi atentia asupra alui lucru sau altei pers asa iti va fi mai usor si incet incet atasamentu tau fata de el va disparea
Si eu am fost in aceeasi problema ca si a ta Si eu m-am atasat de niste cuvinte spuse si de niste poze eh ce sa faci se mai intampla si mai si vb cu el de 9 luni. Sfatul meu : incearca sa nu te mai gandesti la el si o sa il uiti ...la mine a mers insa dupa cateva luni gaseste-ti ceva de facut, fa-ti alt iubit s.a.m.d.Stii vb aia "ochii nevazuti se uita" deci odata si odata tot o sa il uiti. Sper ca ti-am fost de folos si succes la uitat
Nu e greu sincer atata timp cat nu v-ati intalnit.eu am fost cu multi baieti din alte orashe ne vedeam foarte des...deci era real dar tzin sa iti spun k totul este frum pentru o perioada dar dupa incep discutziile. si geloziile.crede-ma ca nu o sa iti placa asta iti spun din proprie experientza.eu tocmai am pus capat unei astfel de relatzie si nu e tocmai placut.mai bine gaseste un baiat de la tine din oras. e orashu plin