| Catalinutza05 a întrebat:

Verisoara mea a fost cu un baiat dar s-au despartit si ea a suferit foarte tare(poveste lunga). Acum ea vrea sa ma combin cu el ca sa il poata uita. Adevarul e ca si eu vreau, dar ea o sa fie geloasa pe mine(mai ales ca ma pune sa ma sarut cu el, sa ma tin de mana etc. in fata ei). Ea zice ca numai prin gelozie poate sa treaca peste asta. Eu inca nu stiu ce sa fac:-

Răspuns Câştigător
| lolitha_9163 a răspuns:

Uite ce zic eu: -discuta cu verisoara ta
-daca il placi intr-adevar pe acel baiat ramai cu el
-daca nu il placi.asta e altceva,spune-i verisoarei tale sa nu te mai oblige sa fii cu el,sa isi caute alta marioneta, dar daca verisoara ta chiar vrea sa fie ajutata, spune-i-i sa mearga la un consilier.mai sunt o groaza de baieti pe pamantul acesta, iar despre tine:Fa ce-ti spune inima, baby! Sper ca te-am ajutat. acest sfat e din suflet!

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

E cea mai mare prostie pe care poti s-o faci,adica tu te combini, te pupi, te ti de mana la comanda? verisoara ta am impresia ca i place sa priveasca cupluri facand magarii

| Catalinutza05 explică:

Salut(lolitha si mona) Eu chiar vreau sa fiu cu baiatu ala. Intr-un fel si eu vreau sa fie geloasa pentru ca si eu am fost cand ea a fost cu el.laughing oricum Ms pentru raspunsurilove struck:*